nanii.nl

Duurzaam en eerlijk voor guilt-free shoppen!

Bij Nanii houden ze er een visie op na die ons 100% aanspreekt. Mooie, stijlvolle producten, en altijd duurzaam of fairtrade gemaakt. Kijk, daar houden wij van. En dus struinen wij met een kloppend hartje door het assortiment, dat varieert van accessoires zoals tassen en sieraden, heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten en de leukste cadeau's zoals keramiek en thee... En heb je die mooie wallhangings van The Dharma Door al gezien? Prachtige eye catchers voor een bohemian interieur. Deze duurzame webshop bevat een smaakvolle selectie van producten die je écht blij maken!

blog

Feest in de badkamer!

Van zeep kan ik nooit genoeg krijgen. Collega Judith gaf mij onlangs een stuk zelfgemaakte zeep en zo raakte ik geïnspireerd om mijn blog te wijden aan zeep. Van handzeep met een pompje tot de heuse soap bars. Het blijft altijd een feestje om je er mee in te smeren!

Zalige kruidenzeep
Zalige kruidenzeep

Echt een feestje zijn de producten van Nanii.nl met bijvoorbeeld deze kruidenzeep van Botma & van Bennekom met gember, kaneel kurkuma en sinaasappel. Lekker en ook leuk als cadeau!

Heerlijke zeep van Soap7
Heerlijke zeep van Soap7

Wat een plaatje hè, die zeepstukken van Soap7.com. Wij willen alle geuren en kleuren wel verzamelen! Alle zeep van Soap7 is milieubewust en 100% natuurlijk. Geen conserveermiddelen, schuimverbeteraars, stabilisatoren, geur- en kleurstoffen. Lekker inzepen die handel dus!

Bij Diysoap kun je ook workshops volgen
Bij Diysoap kun je ook workshops volgen

Bij Diysoap.nl hebben ze verschillende natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor haar, gezicht en body. Denk hierbij aan olie, scrub, shampoo en natuurlijk zeep. Alles wordt handgemaakt in een dagbesteding. Ook kun je workshops volgen bij DIYsoap.nl. Leuk voor een verjaardag!

Mmm... ruikt naar linnen!
Mmm... ruikt naar linnen!

Bij Soak-store.com verkopen ze een van mijn persoonlijke favorieten: de zeep van Meraki met linnengeur. Maar ook deze golden honey shower foam van Moments of Light ziet er heerlijk uit. Genieten!

meer blogs van nanii.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)