Heb je zelf een webshop? Gelukt!

Flavourites is onafhankelijk. Alleen de állerleukste webshops komen in aanmerking voor een plekje op Flavourites. Hierbij zijn het design van de website, originaliteit van de producten en/of samenstelling van het assortiment van belang voor ons. Van alle aanmeldingen en tips die wij ontvangen wordt gemiddeld 15% goedgekeurd. Vul onderstaand formulier in en wie weet staat ook jouw webshop binnenkort op Flavourites!

Heb je een vermelding op Flavourites, dan kun je ook meedoen aan ons jaarlijkse webshopevent Flavourites Live. Wil je meer weten over Flavourites Live? Mail ons gerust!

Zodra je je webshop hebt aangemeld via onderstaand formulier, nemen wij 'm mee in onze 'keuringsprocedure'. Shops die door ons worden goedgekeurd, betalen voor de basisvermelding (tekst + beeld) € 15,-* per maand (€ 180,-*/jaar). Dit bedrag wordt vanaf het moment dat je goedgekeurd wordt (doorgaans binnen een maand na aanmelding) vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Je ontvangt hiervan direct na de goedkeuring van je webshop een factuur. Jouw vermelding wordt vervolgens de eerstvolgende maand online gezet op Flavourites. Zodra je online staat, ontvang je hiervan nog een berichtje van ons.

LET OP:

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met bovenstaande werkwijze en ontvang je na goedkeuring dus de factuur. Liever eerst meer informatie ontvangen over Flavourites of heb je vragen? Mail ons eerst even op info@flavourites.nl voordat je het formulier instuurt!

Helaas kunnen we afgewezen webshops niet allemaal persoonlijk mailen. Nieuwsgierig naar de reden van afwijzing? Dan kun je ons een mailtje sturen. We geven je graag tekst en uitleg!

Criteria waarop wij letten zijn onder meer originaliteit van het product en/of de gevoerde merken, uitstraling website en of de webshop een aanwinst is tussen het huidige aanbod.

* Genoemde tarieven zijn ex BTW. 

Wil je je aanmelden voor een plekje op Flavourites? Vul onderstaand formulier in!