Winactie(s) van deze week

WIN een chocolade Hart van Goud van Chocstar!

WIN een chocolade Hart van Goud van Chocstar!

WIN een chocolade Hart van Goud van Chocstar!!

Nom nom nom, wat een heerlijke winactie hebben we deze week! We mogen namens Chocstar een overheerlijk chocolade Hart van Goud weggeven en die is lékker! Dit bijzondere chocolade hart is gemaakt van melk-, pure- en witte chocolade, hazelnoten, pecannoten én 23 karaats goud. Super de luxe dus en ontzettend leuk om cadeau te doen met Moederdag, aan je lieve (schoon)moeder of een andere bijzondere vrouw in je leven.

Bij Chocstar stel je zelf je (h)eerlijke en handgemaakte chocolade cadeau samen. En speciaal voor Moederdag kun je kiezen voor een wikkel met Moederdagcoupons (toegoedbonne voor klusjes/activiteiten die jij je Moeder cadeau geeft). 

Wil je kans maken op een super heerlijk chocolade Hart van Goud? Beantwoord de onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Chocstar en wie weet verras jij binnenkort je liefste moeder (of iemand anders) met zo'n heerlijk cadeau! Check meteen onze andere winactie van Bambloo!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Een wikkel bevat zes coupons/tegoedbonnen. Welke 6 zijn dit? Een ochtend uitslapen, een ontbijt op bed en....?

WIN een tassen set van Bambloo ter waarde van €100,- !

WIN een tassen set van Bambloo ter waarde van €100,- !

WIN een tassen set van Bambloo ter waarde van €100,- !

We hebben een super stijlvolle en handige win-actie deze week. We mogen namelijk namens Bambloo een hele mooie tassen set weggeven ter waarde van maar liefst € 100,-. 

Alles bij Bambloo ziet er heerlijk zomers en feestelijk uit, je krijgt er een instant vrolijk gevoel van. Felle kleuren, originele patronen en te gekke designs. De set die je kunt winnen bestaat uit een shopper, een rugzak en een matching etui. En extra leuk, de shopper is dubbelzijdig, dus eigenlijk win je vier tassen! De rugzak en één zijde van de shopper zijn waterafstotend en dat is wel zo handig met dat wisselvallige Nederlandse weer. 

Wil jij deze toffe tassen set winnen, lekker voor jezelf of voor het hele gezin? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Bambloo en doe mee! En check meteen onze andere winactie van Chocstar!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

Bambloo was vorige week jarig, maar hoe oud werd ze eigenlijk?