easycollage.nl

Maak de mooiste fotocollages 

Met Easycollage.nl maak je van je lievelingsfoto's de allermooiste collages op canvas, plexiglas of aluminium. Ook te gek als cadeau! Wat een briljant concept! Het team van dat - ook al zo leuke - Kwartetcadeau.nl zit hier achter. Aha, dat verklaart een hoop. Dit originele idee werkt als volgt: er zijn een aantal smaakvolle prints (van toffe ontwerpers) waaruit je kunt kiezen en waarin je je leukste foto's kunt plaatsen. Vervolgens kies je voor een poster of canvasdoek, op plexiglas of aluminium en hopla - binnen no-time heb je je eigen collage aan de muur hangen. Ook zo'n fan van Instagram? Hier hebben ze tevens gave opties voor! Je hoeft niets te installeren of te downloaden en kunt gelijk aan de slag. De canvassen en posters van EasyCollage kunnen in overleg wereldwijd bezorgd worden en worden binnen een werkdag verstuurd. Ideaal dus ook voor spoedjes... superleuk en superhandig!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Zomerhofstraat 71 / 120
3032 CK Rotterdam

blog

Leg je jaar vast in beeld met deze 5 bijzondere tips

Aan het begin van een nieuw jaar blik ik altijd terug op het afgelopen jaar. Zo ook dit jaar. Maar meer dan ooit heb ik de behoefte om dit jaar vast te leggen in woord en beeld. Ik ging op zoek naar bijzondere ideeën om ook over twintig jaar nog terug te kunnen blikken. Deze vijf ideeën wil ik je niet onthouden!

Kwartetcadeau
Kwartetcadeau

Maak je eigen 2021 kwartet
Mag ik van jou in de categorie 'avondklok'...  De mooiste wandelingen, momenten thuis, mondkapjes-selfies: je hebt zó een kwartet bij elkaar gemaakt. Je maakt het heel eenvoudig via Kwartetcadeau.nl. Lange verhalen hoef je er niet bij te schrijven, de foto's spreken boekdelen.

Dagboek voor grote en kleine momenten
Dagboek voor grote en kleine momenten

Dagboek 2021 (met terugwerkende kracht)
Een dagboek vul je meestal in op het moment dat je iets voelt, beleeft of wilt vastleggen. Maar het jaar 2021 is nú nog vers... Je kunt het dus best met terugwerkende kracht maken. Dit Dagboek voor grote en kleine momenten is heel geschikt. Blader eens door je foto's van afgelopen jaar. Laat de meest dierbare afdrukken, plak ze in dit boekje en schrijf erbij wat er op dat moment speelde. Een fijne activiteit om de komende tijd te doen. Vul eventueel aan met nieuwsberichten. En echt, over een tijd weet je niet meer precies hoe alles ging, wat je voelde etc. Maar het is een goede jaar om dit wederom indrukwekkende jaar voor jezelf (en eventueel voor je gezin) vast te leggen.

Printcandy
Printcandy

Poster met quote
Ook een leuk idee: verzin een quote die voor jou alleszeggend over 2021 is, en laat er een poster van maken bij Printcandy.nl

Easycollage-grootzus
Easycollage-grootzus

Fotocollage
Leg je gevoelens en herinneringen liever vast in beeld dan in tekst? Dan is het ook een leuk idee om zo'n fotocollage van Easycollage.nl te maken. In een van de leuke templates (zoals deze van Grootzus) schuif je je meest dierbare foto's van het afgelopen jaar. Easy.
.
Je leukste foto's in een doosje
Bij Myposter.nl kun je je leukste foto's laten afdrukken en in een mooi doosje stoppen. Ook superleuk om cadeau te geven!

Je mooiste foto's in een cadeaudoosje
Je mooiste foto's in een cadeaudoosje

meer blogs van easycollage.nl

reacties op deze webshop (2)

06 januari 2012
Nathasja
Wij zijn erg tevreden over de door ons bestelde collage! Hij is schitterend! Ook snelle levering en goede service!
30 juli 2011
Merel
Makkelijk, snel en mooi! Zeer tevreden!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)