makeyour.com

Unieke en gepersonaliseerde cadeaus

Een gepersonaliseerd cadeau dat er ook nog eens super stijlvol uitziet? Dat vind je bij MakeYour.com! En het is heel eenvoudig te bestellen. Je kiest bijvoorbeeld een uniek cadeau voor je beste vriendin die zo van koken houdt, zoals een goede fles olijfolie. Vervolgens kun je in de online tool uit meer dan 50 toffe designs een label kiezen dat bij de ontvanger past en er een eigen tekst bij maken. Staat toch super leuk in de keuken! En in plaats van een fles gin of whiskey van de slijter maak je voor je lief of vader een gepersonaliseere fles die zo van de artisanale brouwerij lijkt te komen!

Het is echt een feestje om een uniek cadeau uit te maken bij MakeYour, want ze geven al zo veel suggesties. Je kunt makkelijk zoeken op cadeaumoment en op ontvanger. Scheelt een hoop zoekwerk! Cadeau voor haar? Wat dacht je van een gepersonaliseerde geurkaars of een fles cava? Op zoek naar een bijzonder Vaderdag cadeau? Heel leuk om dan een gepersonaliseerd bierpakket of kruidenmix te geven!

Je kunt de cadeaus extra leuk maken door een (video)boodschap te verstoppen achter een kraslaag of QR-code. Hoe uniek is dat!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)