Over Flavourites

Dit is Flavourites! Een verzameling met alleen de leukste webshops. De snoepjes van internet, zeg maar. We zijn er al een tijdje. Om precies te zijn, want het was in 2007 dat we van start gingen met een snoeperige, oranje/roze portal. Er is inmiddels veel gebeurd. We brachten honderden leuke webshops in kaart, schreven er reviews over, maakten een boekje, notitieblok en agenda met webshopstips en we lanceerden ons jaarlijkse event Flavourites Live. Hier kun je drie dagen lang ongekend leuk struinen bij meer dan honderd fijne webshops die hier drie dagen lang als pop-up shop opduiken. Oja, we hebben ook een online magazine, organiseren MasterClasses voor webshopeigenaren en we hebben een eigen studio in de Utrechtse creatieve hotspot Kanaal30. Best wel een tof bedrijf, toch?

Wil je iets met ons delen of meer van ons weten? Mail ons dan even op info@flavourites.nl. Vinden we leuk.

Enjoy!
Het Flavourites-team,
Natascha, Dorien & freelancers

 

 

 
NATASCHA

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en is binnen Flavourites verantwoordelijk voor communicatie en PR. Nice to know: loopt graag hard, zowel fysiek als bij Flavourites. Werkt vanuit een te gekke Flavourites studio in de nieuwe Utrechtse creatieve hotspot Kanaal30 en is moeder van Finn (13) en Kiki (11).


DORIEN

Dorien is onze officemanager. Mails afhandelen, marketingplannen in elkaar draaien en heerlijke lattes maken: Dorien draait haar hand er niet voor om! Woont met haar man en dochters Evie (10) en Pien (5) in een jaren dertig huis in Hilversum. Dorien is gek op webshoppen en voelt zich dus als een vis in het water bij Flavourites.

 


MARJOLIJN

Begon ooit als stagiaire bij Flavourites en is sindsdien eigenlijk altijd in beeld gebleven als freelance vormgeefster. Deze fanatieke volleybalster woont in Utrecht en is niet alleen creatief, maar ook technisch onderlegd. Kortom: een topper! Ook gebruikmaken van haar skills? Mail ons even!


MAYA

Maya is onze creatieve en organisatorische kracht achter Flavourites Live én dit jaar van Flavourites Feest. Maya verrast ons altijd weer met een flinke dosis inspiratie, trends en adviezen. Woont super smaakvol aan het water  in Amsterdam met man, kind en hond.


ROB

Dit is Rob, onze webbouwer. Is dankzij z’n technische kennis écht onmisbaar voor Flavourites, weet technische strubbelingen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en bouwt samen met ons verder aan het merk Flavourites.

 


ED

Kijk die Ed eens. Onze boekhouder werd onlangs een heuse hipster, compleet met baard. Ed zit ons achter de vodden als we cijfers moeten aanleveren, voorziet ons van bedrijfskundige adviezen en houdt de controle op al onze facturen. Thx Ed, blij dat je er bent!


LINDA

Zonder Linda geen Ed. Deze gouden administratieve kracht zorgt ervoor dat alle facturen worden ingeklopt en tijdig worden betaald. Is samen met haar schoonzus trouwe bezoekster van Flavourites Live, dat ze nooit verlaat zonder volgeladen tassen – waarvan wij de inhoud natuurlijk altijd ongegeneerd bewonderen.


SHARON

Al sinds 2002 met Concept & Design werkzaam voor diverse merken, (reclame)bureaus en mkb’s. Als grafisch ontwerpster/art-director vindt zij het geweldig om samen met de klant te brainstormen, moodboards te maken en zo de juiste vertaling van de strategie door te vertalen naar beeld, zowel online als offline. Zij werkt vanuit huis (een geweldige oude bleekboerderij uit 1650), maar schuift net zo gemakkelijk bij de klant aan. Moeder van Faye en Vasco

 


LILI

Deze oud-stagiaire heeft smaak en is super creatief. Maakt elke week de nieuwbrieven van Flavourites op, en dat doet ze met verve. Als Lili niet aan het vormgeven en ontwerpen is, houdt ze zich bezig met haar webshop Houtvanje.com. Beslist de moeite van ‘t bekijken waard!