Over Flavourites

Dit is Flavourites! Een verzameling met alleen de leukste webshops. De snoepjes van internet, zeg maar. We zijn er al een tijdje. Om precies te zijn, want het was in 2007 dat we van start gingen met een snoeperige, oranje/roze portal. Er is inmiddels veel gebeurd. We brachten honderden leuke webshops in kaart, schreven er reviews over, maakten een boekje, notitieblok en agenda met webshopstips en we lanceerden ons jaarlijkse event Flavourites Live. Hier kun je drie dagen lang ongekend leuk struinen bij meer dan honderd fijne webshops die hier drie dagen lang als pop-up shop opduiken. Oja, we hebben ook een online magazine, organiseren MasterClasses voor webshopeigenaren en we hebben een eigen studio in de Utrechtse Snorfabriek. Best wel een tof bedrijf, toch?

Wil je iets met ons delen of meer van ons weten? Mail ons dan even op info@flavourites.nl. Vinden we leuk.

Enjoy!
Het Flavourites-team,
Marije & Natascha

 

WANTED: stagiaires per 1 september 2017

We hebben een hoop leuke klussen liggen voor stagiaires! Vanaf 1 september 2017 hebben we plek voor een vormgever/designer en een communicatieprof (beide HBO). Kom je ons team versterken? Je werkt dan vanuit onze studio in de Snorfabriek in Utrecht. Dit is wat we zoeken:

Communicatiestagiaire
Ben je een echte social mediatijger, houd je van schrijven en vind je het leuk om heel veel verschillende dingen binnen Flavourites te doen? We hebben per 1 september plek voor een student(e) communicatie (o.i.d.). Je mag je helemaal storten op onze social media, bloggen, vloggen, het schrijven van reviews over de snoepjes van webshops die op Flavourites staan en je verricht allerlei hand- en spandiensten. Teveel om op te noemen maar als je het ons vraagt: super leerzaam, veelzijdig en creatief!

Vormgevingsstagiaire
Houd je - net als wij - van lekker creatief bezig zijn? Hebben pakketten als Photoshop en Indesign geen geheimen voor jou? Dan hebben we wellicht een leuke plek voor je. In deze stage laten we je van alles zien op het gebied van vormgeving. Je werkt mee aan ons online magazine Flavourzine, zorgt ervoor dat de webshops die bij ons online staan zijn voorzien van de perfecte beelden en je mag bloggen en vloggen. Het is een pré als je goed kunt fotograferen en video's kunt monteren! En anders leggen we je dat uit :-).

Heb je interesse in een van deze twee stages? Mail ons even je CV (uiterlijk vrijdag 7 juli) door via info@flavourites.nl en we nemen contact met je op.

Go for it!

Marije & Natascha

 

 
NATASCHA

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich samen met Marije bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en is binnen Flavourites verantwoordelijk voor communicatie en PR. Nice to know: loopt graag hard, zowel fysiek als bij Flavourites. Werkt vanuit een te gekke Flavourites studio in de Snor Fabriek en is moeder van Finn (12) en Kiki (10).


MARIJE 

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich samen met Natascha bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten. Coacht de webshops naar een hoger level en weet alles van interne planningen en financiën. Nice to know: woont super idyllisch op Mallorca en werkt vanaf dit zonnige eiland. 


MAYA

Maya is onze creatieve en organisatorische kracht achter Flavourites Live én dit jaar van Flavourites Feest. Maya verrast ons altijd weer met een flinke dosis inspiratie, trends en adviezen. Woont super smaakvol aan het water  in Amsterdam met man, kind en hond.


ED

Kijk die Ed eens. Onze boekhouder werd onlangs een heuse hipster, compleet met baard. Ed zit ons achter de vodden als we cijfers moeten aanleveren, voorziet ons van bedrijfskundige adviezen en houdt de controle op al onze facturen. Thx Ed, blij dat je er bent!


LINDA

Zonder Linda geen Ed. Deze gouden administratieve kracht zorgt ervoor dat alle facturen worden ingeklopt en tijdig worden betaald. Is samen met haar schoonzus trouwe bezoekster van Flavourites Live, dat ze nooit verlaat zonder volgeladen tassen – waarvan wij de inhoud natuurlijk altijd ongegeneerd bewonderen.


MARJOLIJN

Begon ooit als stagiaire bij Flavourites en is sindsdien eigenlijk altijd in beeld gebleven als freelance vormgeefster. Deze fanatieke volleybalster woont in Utrecht en is niet alleen creatief, maar ook technisch onderlegd. Kortom: een topper! Ook gebruikmaken van haar skills? Mail ons even!


LILI

Deze oud-stagiaire heeft smaak en is super creatief. Maakt elke week de nieuwbrieven van Flavourites op, en dat doet ze met verve. Als Lili niet aan het vormgeven en ontwerpen is, houdt ze zich bezig met haar webshop Houtvanje.com. Beslist de moeite van ‘t bekijken waard!


ROB

Dit is Rob, onze webbouwer. Is dankzij z’n technische kennis écht onmisbaar voor Flavourites, weet technische strubbelingen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en bouwt samen met ons verder aan het merk Flavourites. Oja, Rob houdt ook van snelle auto’s. Altijd leuk dus om een rondje met ‘m mee te scheuren in z'n snelle wagen.


SHARON

Al sinds 2002 met Concept & Design werkzaam voor diverse merken, (reclame)bureaus en mkb’s. Als grafisch ontwerpster/art-director vindt zij het geweldig om samen met de klant te brainstormen, moodboards te maken en zo de juiste vertaling van de strategie door te vertalen naar beeld, zowel online als offline. Zij werkt vanuit huis (een geweldige oude bleekboerderij uit 1650), maar schuift net zo gemakkelijk bij de klant aan. Moeder van Faye en Vasco.