lasperlasreizen.nl

Droomreizen naar de zon!

Waanzinnig mooi zijn de stulpjes die je bij Las Perlas Reizen kunt boeken. Wát een heerlijke onderkomens. Stikjaloers zijn we op iedereen die op het punt staat om een heerlijke reis te boeken en hier uitkomt... Dit zijn nou echt van die pittoreske verblijven die we nooit hadden kunnen vinden als we deze site niet hadden gekend. Gauw kijken!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Brigittenstraat, 13
3512KJ Utrecht

blog

Reizen op maat

Het klinkt misschien voorbarig in deze regenachtige winter, maar de meeste mensen zijn al bezig met het boeken van een vakantie. Natascha schreef vorrige week al twee blogs over originele vakantie bestemmingen en bestemmingen weg van de massa in Italië.  Maar ook ik heb niet stil gezeten. Dit jaar zijn we, mijn vriend en ik, op zoek naar een gave vakantie waar relaxen en ontdekken centraal staat. In mijn zoektocht kwam ik bij een gaaf adresje dat bij ons online staat: Lasperlasreizen.nl.

Ontspannen en ontdekken.
Ontspannen en ontdekken.

Lasperlasreizen.nl heeft iets wat ik nog niet veel vaker heb gezien. Een reisbureau met unieke adresjes, dat hebben we al wel eens eerder gezien. Maar Lasperlasreizen.nl heeft alle hotels, villa's en plekjes eerst zelf bezocht en zo een super gave selectie gemaakt. Op hun website kun je een soort van 'modelreizen' boeken waarna ze alles naar je eigen wensen aanpassen.

Ook een mooie omgeving is belangrijk.
Ook een mooie omgeving is belangrijk.

Meteen viel mijn oog op een rondreis in Italië met de naam 'de Toscaanse droom'. Tijdens deze veertiendaagse rondreis begin je in Florence en ga je via Lucca, Volterra, Siena, Montepulciano naar Arezzo. Van mijn vakanties in Italië heb ik prachtige herinneringen aan Florence, Siena en Montepulciano. Lasperlasreizen.nl heeft onderweg de mooiste logeeradressen voor je geregeld. 

Logeren om de mooiste adresjes in Italië
Logeren om de mooiste adresjes in Italië

Maar niet alleen Italië staat in het lijstje van Lasperlasreizen.nl. Ook Andalusië, Spanje, Griekenland en Portugal komen aan bod! Zo zou ik mijn persoonlijke vakantie wel willen boeken.

Lasperlasreizen.nl gaat naar nog veel meer mooie bestemmingen.
Lasperlasreizen.nl gaat naar nog veel meer mooie bestemmingen.

 

reacties op deze webshop (3)

09 augustus 2008
Ester
De meest fantastische hotels op geweldige locaties. Waren er maar meer van dit soort sites!
31 mei 2008
ben
dit moet je echt even bekijken want die lui hebben echt een geweldige website gemaakt. Nu nog kiezen uit deze pareltjes...! Dankzij de geweldige teksten en selectiemogelijkheden nada problemos
28 mei 2008
judith
Hele leuke mensen die hierachter zitten en zeer enthousiast en inderdaad........pareltjes van hotels........

echt een Flavourites "ding"
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)