Heb je zelf een webshop of experience?

Flavourites is onafhankelijk. Alleen de állerleukste webshops & experiences komen in aanmerking voor een plekje op Flavourites. Hierbij zijn het design van de website, originaliteit van de producten en/of samenstelling van het assortiment van belang voor ons.  Vul onderstaand formulier in en wie weet staat ook jouw webshop binnenkort op Flavourites!

Je kunt kiezen uit vier verschillende memberships:
Bronze (gratis) - Dit is een basic variant. Je hebt een korte vermelding met één beeld in één rubriek. Er zijn geen mogelijkheden om extra in the spotlights te staan en plaatsing van jouw adresje is achter de betaalde vermeldingen. Wil je profiteren van significant meer bezoek en extra mogelijkheden om onder de aandacht te komen van onze aanhang, kies dan voor een van de betaalde memberships.
Silver (€ 15,- per maand) - Standaard membership.
Gold (€ 27,50 per maand) - Altijd op de eerste pagina van de rubriek van jouw keuze, vol = vol.
Platinum (€ 42,50 per maand) - Altijd bij de eerste drie vermelding in de rubriek van jouw keuze, vol = vol.
We factureren voor een jaar vooruit.

Heb je een vermelding op Flavourites, dan kun je ook meedoen aan ons event Flavourites Live. Wil je meer weten over Flavourites Live? Mail ons gerust! NB: vanwege het coronavirus en de anderhalve meter regel hebben we over 2020 nog geen definitieve beslissing genomen.

Zodra je je webshop of experience hebt aangemeld via onderstaand formulier, nemen wij 'm mee in onze 'keuringsprocedure'. We kijken bij alle aanmeldingen of de look & feel én de originaliteit van je website helemaal 'des Flavourites' zijn. Geef bij het veld 'opmerkingen' aan voor welk membership je kiest (zie onder). Het contributiebedrag wordt vanaf het moment dat je geplaatst bent (doorgaans binnen een maand na aanmelding) vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Je ontvangt hiervan een factuur zodra je online staat op Flavourites. Zodra je online staat, ontvang je hiervan nog een berichtje van ons. 

 

 

LET OP:

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met bovenstaande werkwijze en ontvang je na goedkeuring dus de factuur. Liever eerst meer informatie ontvangen over Flavourites of heb je vragen? Mail ons eerst even op info@flavourites.nl voordat je het formulier instuurt.

Kunnen we jouw adresje niet plaatsen? Dan ontvang je van ons een mailtje met een uitleg hierover!

Criteria waarop wij letten zijn onder meer originaliteit van het product en/of de gevoerde merken, uitstraling website en of de webshop een aanwinst is tussen het huidige aanbod.

* Genoemde tarieven zijn ex BTW. 

Wil je je aanmelden voor een plekje op Flavourites? Vul onderstaand formulier in!


Bronze membership
Silver membership
Gold membership
Platinum membership