Partners

Social Media Stylist - Frédérique van Gemert

Haal meer uit je webshop met GOED beeld!
Productstylist & Fotograaf Frédérique van Gemert helpt webshops om hun assortiment het best tot z’n recht te laten komen op beeld. Door storytelling brengt ze ieder product tot leven, want hoe levendiger, hoe aantrekkelijker!
Wil je dat ook leren? Dat kan; ze geeft sinds kort (ook) Masterclasses waarin jij zelf leert sfeervolle productfoto’s te maken. Meer info
Sipack

Persoonlijk webshop fulfilment en customer support
Voor webshops een echte aanrader voor het logistieke proces. Niet alleen verpakken ze bij Sipack jouw bestellingen precies zoals jij dat wil - zelfs met handgeschreven kaartjes - maar ook denken zij mee met jouw uitstraling. Geef je je logistieke proces uit handen bij Sipack, dan weet je dat het hele team met passie voor je aan de slag gaat!

Meer info
Takai

Takai branded packaging. Want jouw product verdient de beste verpakking
In deze tijd van online winkelen is je verpakking als een etalage; het eerste fysieke contact met je klant. Waarom zou je dan nog voor een anonieme verpakking willen gaan? Wij van Takai https://www.takai.nlzijn er om verpakkingen mooi te maken. Branded packaging, zodat ze passen bij de huisstijl en zorgen voor merkbeleving bij klanten. Die onvergetelijke eerste indruk…

Meer info
Keen Delivery

Altijd de beste verzendmatch
De kans is groot dat het onderdeel 'verzenden' niet jouw favoriete bezigheid is. Dus wat doe je? Je zorgt ervoor dat dit proces perfect verloopt en je er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. Wil je slim verzenden? Dan is KeenDelivery een handig adres! KeenDelivery werkt met verschillende vervoerders (DHL, PostNL, DPD TNT etc.) binnen één verzendportal.

Meer info
Het Communicatielokaal
Vindbaarheid

SEO en SEA kun je zelf!
Ga zelf aan de slag en optimaliseer SEO en SEA door een praktische (online/offline) training. Goede kennis van SEO en SEA binnen het webwinkelteam levert meer inzicht en optimalisatiekracht op. Dat leidt uiteindelijk naar meer tevreden bezoekers en een hogere omzet. Volg een van de trainingen en je hebt weer grip op SEO en SEA!

Meer info
Fietskoeriers.nl
Verzending

Duurzaam je pakketjes laten bezorgen
Fietskoeriers.nl haalt je pakketten op en bezorgt ze op de fiets. Ze hebben een landelijke dekking; ze bezorgen in meer dan 30 steden op de fiets (daarbuiten werken ze samen met een duurzame autokoerierpartner). Zo verminderen ze de verkeersdrukte en beperken ze de CO2-uitstoot tot een minimum. Sympathiek, toch?

Meer info
Ook partner worden? Mail naar info@flavourites.nl voor de mogelijkheden!