Partners

Social Media Stylist - Frédérique van Gemert

Haal meer uit je webshop met GOED beeld!

Productstylist & Fotograaf Frédérique van Gemert helpt webshops om hun assortiment het best tot z’n recht te laten komen op beeld.
Hoe dan?
Door storytelling brengt ze ieder product tot leven, want hoe levendiger, hoe aantrekkelijker! 
Wil je dat ook leren? Dat kan; ze geeft sinds kort (ook) Masterclasses waarin jij zelf leert sfeervolle productfoto’s te maken.
Ze is ook 1-op-1 te boeken voor persoonlijk advies.
Daarnaast biedt ze ook een personal brandingshoot aan: sfeervolle lifestyle foto’s van jou en je bizz. 
Kijk op haar site voor data Masterclasses en mogelijkheden/diensten.

Meer info
Sipack

Uitbesteden? Personeel? Je komt met je denderende succes uiteraard “vanzelf” met deze vragen te zitten. Meet de dames van Sipack!

Meer info
Takai

Takai branded packaging. Want jouw product verdient de beste verpakking.

Meer info
Keen Delivery

De kans is groot dat het onderdeel 'verzenden' niet jouw favoriete bezigheid is. Dus wat doe je? Je zorgt ervoor dat dit proces perfect verloopt en je er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. Wil je slim verzenden? Dan is KeenDelivery een handig adres!

Meer info
Het Communicatielokaal
Vindbaarheid

SEO en SEA kun je zelf!
Ga zelf aan de slag en optimaliseer SEO en SEA door een praktische (online/offline) training. Goede kennis van SEO en SEA binnen het webwinkelteam levert meer inzicht en optimalisatiekracht op. Dat leidt uiteindelijk naar meer tevreden bezoekers en een hogere omzet.

Meer info
Fietskoeriers.nl
Verzending

Duurzaam je pakketjes laten bezorgen?
We kwamen onlangs in contact met Carlijn van Fietskoeriers.nl. Wat een ontzettend leuk bedrijf is dit! Fietskoeriers.nl haalt je pakketten op en bezorgt ze op de fiets. Ze hebben een landelijke dekking; ze bezorgen in meer dan 30 steden op de fiets (daarbuiten werken ze samen met een duurzame autokoerierpartner). Zo verminderen ze de verkeersdrukte en beperken ze de CO2-uitstoot tot een minimum. Sympathiek, toch?

Meer info
Ook partner worden? Mail naar info@flavourites.nl voor de mogelijkheden!