kleedup.nl

Prachtige wandkleden

Een wandkleed op de muur voorzien van een prachtige foto of print: origineel en mooi! Alle wandkleden zijn een samenstelling van zelf ontworpen dessins door Inge Fleur, die met het idee voor Kleedup de wedstrijd 'het beste idee op gebied van woondecoratie won'. En terecht, het zijn plaatjes om te zien. De Magnolia bijvoorbeeld, wauw! De wandkleden kun je in bijna elk gewenst formaat bestellen, inclusief ophangsysteem. Handig! Wil je liever een eigen ontwerp of foto in je interieur hebben? Daar draaien ze bij Kleedup hun hand niet voor om. Van elk ontwerp maken ze een wandkleed op maat! Nu alleen nog kiezen welk ontwerp je op de muur wilt..

 

 

blog

Sfeervolle wanddecoratie

Pff… de lockdown inclusief avondklok is afgelopen week weer verlengd. We zitten met z’n allen nog steeds veel binnen en de muren beginnen op ons af te komen. Wat nou als je die muren eens opvrolijkt met iets nieuws? Houd je het binnen blijven nog iets langer vol.

Wanddecoratie dat de lockdown een beetje leuker maakt ❤
Wanddecoratie dat de lockdown een beetje leuker maakt ❤

Als student zijnde zou ik normaal gesproken in het weekend gezellig uitgaan met vrienden en vriendinnen om vervolgens (heel lichtelijk) aangeschoten om precies 22:00 thuis te komen zónder chaperon. Mis het enorm! Maar goed, ondertussen vind ik het dan ook heel leuk om constant de muren van mijn kamer te veranderen. Hier een poster, daar een lamp, hier nog een poster…

Práchtige wandkleden, kom maar door!
Práchtige wandkleden, kom maar door!

Kleed voor aan de wand
Naast posters en spiegels kun je ook kiezen voor een wandkleed, want die kun je tegenwoordig gewoon tegen de muur aan hangen. Waarom ook niet? Het brengt veel sfeer in je interieur. Ik zou wel constant de neiging hebben om de muur een flinke knuffel te geven. De wandkleden van Kleedup.nl hebben een groot formaat. Heel handig, want zo hoef je je bezoek er in ieder geval niet op te wijzen. ‘Heb je mijn wandkleed al gezien?’, beetje ongemakkelijk. Ik weet zeker dat de complimenten je om de oren zullen vliegen!

De populaire Amandelbloesem van Van Gogh
De populaire Amandelbloesem van Van Gogh

Een eigen kunstmuseum
Een uitstapje naar een kunstmuseum wordt m nog even niet. Jammer, want het is zo leuk altijd, dat eindeloze gestaar naar de prachtige collecties, de Instagram waardige foto’s en het ontdekken van nieuwe inzichten. Waarom niet gewoon in huis halen die handel? Maak voor nu je eigen kunstmuseum. Check bijvoorbeeld de Amandelbloesem van ons pareltje Van Gogh, te vinden op Ixxiyourworld.com. Zij hebben een compleet nieuw én duurzaam concept voor wanddecoratie bedacht, hier lees je daar meer over.

Spot een kolibrie gewoon in je woonkamer
Spot een kolibrie gewoon in je woonkamer

Puur natuur
Wat mogen we dan nog wel? Je mag nog vrij rondhuppelen in je favoriete park of natuurgebied vóór 21:00. Daarna moeten we het even missen, maar ook de natuur kun je heel makkelijk naar binnen halen. Bij Fabrykdesign.nl vind je onder andere deze toffe wanddecoratie. Nu nog een loopband erbij en je avondwandeling kan gewoon doorgaan. Misschien spot je deze keer wel een kolibrie ;)  

Puur - nog meer - natuur
Vroeger – en nu nog steeds - vond ik het helemaal leuk om buiten op avontuur te gaan. Mijn zusje ook, die nam zelfs souvenirtjes mee. Eén keer kwam ze thuis met een bakje vol naaktslakken. Die introduceerde ze vervolgens met een grote glimlach aan onze moeder. Zij, net wakker wordende van haar middagdutje op de bank, had géén grote glimlach. Schrok zich een ongeluk. Soms nam ze ook kikkers, eekhoorns of egels mee. De wall-art van Nin-nit.nl deed mij terugdenken aan zulke momenten. En wat zijn ze mooi. De linkse heet ‘The discovery’, heel toepasselijk.

Spiegeltje spiegeltje aan de...
Ook fijn, een leuke spiegel! Heb er zelf twee in mijn kamer hangen, allebei met een witte rand. Heel simpel dus. Sommige spiegels lijken net kunst! Check bijvoorbeeld eens de spiegels van Naduvi.nl. Een echte blikvanger in je interieur. Tip: geef het een plekje in de gang. Kun je jezelf nog een vette knipoog geven voordat je naar buiten gaat.

 

 

Outdoor vibes into indoor lives
Outdoor vibes into indoor lives
Spiegel of kunst?
Spiegel of kunst?

meer blogs van kleedup.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)