Maak deze Vaderdag echt bijzonder met een gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus
Gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus

Vaderdag komt eraan en dat betekent dat het tijd is om de liefste man in je leven te verwennen. Maar laten we eerlijk zijn: het is soms knap lastig om een cadeau te vinden dat écht bij hem past. Gelukkig hebben wij een super tip voor een origineel Vaderdag cadeau! Sterker nog, in dit blog delen we zes originele cadeau ideeën die perfect zijn voor Vaderdag. En het leuke is, ze kunnen allemaal gepersonaliseerd worden! Zo kun jij jouw vader (of die van je kids) verrassen met een uniek en vooral persoonlijk geschenk.

Gepersonaliseerd bier

Valt jouw vader op blond? Of gaat ie eerder voor dubbel of zelfs tripel? Van welk biertje hij ook  houdt, je kunt er bij makeyour.com een geweldig bier met etiket laten maken. Alle biersoorten komen van de prijswinnende Belgische brouwerij Van Steenberge. Kun je niet kiezen, stel dan een cadeaubox samen met drie verschillende flessen, dan kan hij zijn eigen proeverij houden!

Of je vader nu van blond, dubbel of trippel. houdt, zo'n gepersonaliseerd biertje valt altijd in de smaak!
Of je vader nu van blond, dubbel of trippel. houdt, zo'n gepersonaliseerd biertje valt altijd in de smaak!

Gepersonaliseerde olijfolie

Voor de Jamie Olivers onder ons is gepersonaliseerde olijfolie een geweldig cadeau-idee. Kies een lekkere olie en personaliseer die met de naam of initialen van je vaderin de handige online tool van makeyour.com. Zo zal hij altijd aan je denken als hij deze heerlijke olijfolie gebruikt tijdens het koken!

Voor vaders die van koken houden!
Voor vaders die van koken houden!

Gepersonaliseerde gin

Is jouw vader een liefhebber van een bijzonder drankje? Dan is een gepersonaliseerde gin het perfecte cadeau voor hem! Personaliseer een fles gin met zijn naam of met een speciale boodschap. Geef het in een pakketje met tonic en verse garnituren en je hebt een heerlijk cocktail pakket waar hij lekker van kan genieten op Vaderdag.

Een fles gin met een lieve tekst voor Vaderdag
Een fles gin met een lieve tekst voor Vaderdag

Geboortekrant

Hoe leuk is dit: een geboortekrant waarin jouw vader de hoofdrol speelt! Je kunt persoonlijke mijlpalen afwisselen met historische gebeurtenissen die op de geboortedag of het geboortejaar van jouw vader plaatsvonden. Doe er leuke foto’s bij, kies een passende opmaak en voilà: je hebt een geweldig en uniek Vaderdagcadeau te pakken. Makeyour.com lijst de krantenpagina ook nog voor je in.

Echt een one of a kind Vaderdagcadeau: een geboortekrant!
Echt een one of a kind Vaderdagcadeau: een geboortekrant!

Gepersonaliseerde whisky

Een zachte blended Scotch whisky met een gebalanceerde smaak, lange afdronk en complexe neus. Klinkt dit als iets wat jouw vader zou kunnen zeggen? Geef hem dan een heerlijke whisky in een gepersonaliseerde fles! Kies uit verschillende vormen en kleuren, zet zijn naam of passende tekst erop en cheers!

Niks dan de beste whisky voor jouw vader!
Niks dan de beste whisky voor jouw vader!

Gepersonaliseerde pikante saus

Kan jouw vader wel wat pit gebruiken of is hij misschien een echte grill master? Check dan deze pikante saus met gepersonaliseerd etiket. De mix van jalapenos en habaneros, in combinatie met ui, komijn en knoflook zorgt voor een hot sauce die van elk gerecht iets bijzonders maakt. En wil je het extra kruidig maken, doe er dan een lekkere kruidenmix bij. Er zijn wel meer dan 50 designs mogelijk voor het persoonlijke etiket, dus er is er altijd wel een die bij jouw vader past.

Voor de echte grill masters!
Voor de echte grill masters!

Of jouw vader nu houdt van iets lekkers, iets gezelligs of iets nuttigs, er is voor elke vader wel iets te vinden bij makeyour.com. Fijne Vaderdag alvast!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)