bibelotte.nl

Creëer de mooiste kinderkamers

Bij bibelotte.nl begrijpen ze heel goed dat een kinderkamer veel meer is dan alleen maar een plek om te slapen. Je oogappel moet er kunnen spelen, leren, relaxen. En ja,ook slapen natuurlijk. Daarom maken ze hier alleen maar stijlvolle en tijdloze designs -van meubels tot bedtextiel- die meegroeien met je kind, zodat je niet om de zoveel tijd een nieuwe kamer hoeft in de richten. Die kun je af en toe een update geven met een nieuw behang en accessoires. En super handig: alle producten van Bibelotte zijn onderling te combineren!

 

 

 

 

blog

Slapen als een (V)os

Gisteren was ik op bezoek bij mijn kleine neefje Levi. Hij heeft een nieuw bed. Ge-wel-dig! Leek hij in zijn ledikant zo groot, zo klein is hij weer in zijn nieuwe exemplaar. Dit was een reden om eens te kijken hoe we slapen voor hem tot een chillparty kunnen maken.

Mijn favorieten!
Mijn favorieten!

Met verbazing stuitte ik op enorm veel gave exemplaren. Wat een aanbod is hierin zeg. Allereerst op Tibby de leeuw en Wasbeer Mr. Hipster. Vooral die laatste vind ik echt te gek. En natuurlijk blijven die van Snurk beddengoed ook origineel en grappig. 

De hilarische Snurk dekbedden
De hilarische Snurk dekbedden

Nu ben ik nog niet zo bekend met het groeiproces van kinderen, en maak ik bij mijn neefje alles voor het eerst van dichtbij mee. Omdat ik niet naast de deur woon gaat veel via de digitale weg. Zo kreeg ik laatst via Whatsapp een voicebericht dat hij op het potje geplast had (2x!) en ontvang ik handkusjes via Skype. Smelt... 

Mooi vogelpatroon
Mooi vogelpatroon

Waar ik ook van smelt zijn mooie subtiele printjes met kleine toevoegingen. Als patroon (vogels blijven favoriet) of eenvoudig met subtiele details, zoals deze van Mimi'lou. Waar het kind zelf het meest blij van wordt weet ik niet, maar als trotse tante bekijk ik vooral wat ik zelf mooi vind. ;) En wat zou staan bij de rest van het huis.

Dekbedovertrek van Mimi'lou
Dekbedovertrek van Mimi'lou

Zo kan ik me voorstellen dat als je van neutraal houdt, je de Vos of het Konijn graag terugziet in de kinderkamer. Weinig kleur, mooi printje. Je kunt kleur natuurlijk altijd toevoegen in andere accessoires!

Voor de pastelkleur-fans onder ons vond ik deze Cross dekbedden, (pastelgroen en pastelroze). Deze zou ik zelf wel op mijn bed willen hebben. Dat vind ik overigens van veel kinderkameraccessoires, sommige zijn te leuk om niet voor jezelf te kopen.

Zo ook deze met supercoole illustratie van Done by Deer. Hier ben ik misschien wel wat te oud voor. 

En terwijl veel vriendinnen van me bezig zijn met hokken, trouwen en kids raak ik meer en meer in de wolken van de mooie spullen die je daarbij aan kunt schaffen. Zoals deze met wolkenprint. Ieder zo zijn fase ;) Dream big!

 

Slapen als een (v)os of konijn met Bloomingville dekbed
Slapen als een (v)os of konijn met Bloomingville dekbed
Dekbedovertrek Cross met rozetinten
Dekbedovertrek Cross met rozetinten
Dekbedovertrek Cross met groentinten
Dekbedovertrek Cross met groentinten
Dekbed van Done by Deer
Dekbed van Done by Deer
Wolken dekbed blauw
Wolken dekbed blauw
Wolken dekbed grijs
Wolken dekbed grijs

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)