bycaitlin.nl

Handmade sieraden, kaarten & meer

Deze frisse shop is een prima startpunt voor lieve, handgemaakte cadeautjes. Echt van die leuke musthaves die je gewoon móet hebben als je ze ziet! Leuk: de happy message pills: felgekleurde 'pillen' met een klein briefje waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Ook hier gespot: Een hele mooie kaartencollectie en fijne sieraden. De fotografie is erg inspirerend, dus ook wat Pinterest betreft kun je hier leuke moodboards maken!

blog

Leuk: kaartje sturen!

Ik ben toch wel echt een liefhebber van kaartjes. Het schrijven van een kaartje is minstens zo leuk als het krijgen van een kaartje. Of je nou iets laat horen aan het thuisfront vanaf je vakantieadres, of gewoon omdat je iemand wil laten weten dat je aan diegene denkt. Ondanks dat mijn vriendinnen niet zo van het kaarten sturen zijn, wil ik deze traditie toch nog enigszins proberen in stand te houden en stuur ik af en toe nog lekker een kaartje. Ik bestel er dan meestal ook een heel aantal. Heb ik weer een voorraadje! Ook zo gek op kaarten? Lees dan snel verder, ik heb namelijk een aantal webshops verzameld met de leukste kaarten!

Worden we vrolijk van!
Worden we vrolijk van!

Zó cute, deze kaarten van By Caitlin, daar worden wij helemaal vrolijk van. Wie ga jij blij maken met een leuk kaartje? Je vindt alle kaarten van By Caitlin hier.

Die met de mondjes is om te zoenen
Die met de mondjes is om te zoenen

Bij Stationerystore ben je zeker aan het juiste adres voor kaarten. Zoals deze I wanna really really really wanna ziga zigah kaart. Leuk! En onze eigen Dorien heeft iets met mondjes, dus deze kaart met rode lippen zou echt wat voor haar zijn!

Sweet!
Sweet!

En dan deze zoete 'Welcome little one' kaarten van Dreamkey met heerlijke pastelkleurtjes. Een leukere manier om een dierbare te feliciteren met het krijgen van een kleintje zou ik haast niet kunnen bedenken! Je vindt deze kaarten hier.

Knallende quotes
Knallende quotes

Last but not least, deze kaarten van Miekinvorm. Want een oppeppende quote kan iedereen op z’n tijd wel gebruiken! Zoals bijvoorbeeld deze Don’t worry, be sexy! Of een simpele maar niet minder leuke 'Cheers!' Met welke quote ga jij iemand verrassen?

 

 

 

meer blogs van bycaitlin.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)