Vrolijk Pasen! De leukste decoratie voor in huis

Lichte kleuren en papier
Lichte kleuren en papier

Pasen vinden wij een van de leukste feestdagen van het jaar. Fijne tradities als paaseieren zoeken, het heerlijke paasontbijt, de leuke decoraties en het gezellige tafelen. Ah, de warme jeugdherinneringen komen alweer naar boven! We laten je in dit blog de leukste decoraties zien waarmee je het helemaal paas-gezellig kunt maken in huis tijdens deze hopelijk laatste lockdown-Pasen. 

 

De chocolade eieren liggen al weken in de supermarkt en qua decoratie is daar ook wel het een en ander te vinden, maar wij speuren natuurlijk naar unieke decoratie die je niet in de supermarkt op de hoek vindt. Laat die inspiratie maar komen!
.
Wat past er nou beter bij Pasen dan het decoreren van je eigen paastak. Voor ons paasliefhebbers in ieder geval een jaarlijks terugkerende activiteit. Bij Villa Madelief (what’s in a name) spotten we speelse papieren paas-honeycombs, deze stijlvolle oud roze papieren servetten, en ja hoor, zelfs een echte paashaas! Te leuk om niet mee naar huis te nemen!

Decoratieve elementen van Villa Madelief
Decoratieve elementen van Villa Madelief

Deze witte paashanger set van Bloomingville is lekker simpel, maar o zo stijlvol voor in je paastak. Als je niet zo van felle kleuren houdt, is dit een perfecte oplossing. Nog een voordeel? Je kunt ze elk jaar weer gebruiken en dat maakt ze een duurzame investering! 
.
Papieren decoratie is echt helemaal on trend deze lente. Super leuk als je niet zoveel opbergruimte hebt, want deze paasdecoratie vouw je na gebruik gewoon heel makkelijk op. Perfect voor een tiny house (dus overtuig je partner maar, je hebt nu een éxtra argument voor die droom)!

Herbruikbare decoratie voor verschillende gelegenheden
Herbruikbare decoratie voor verschillende gelegenheden

Ook heel makkelijk op te bergen, maar vooral heel erg leuk, zijn deze kleine decoratieve tassels van Deens. Niet alleen leuk voor Pasen, maar ook voor een zomerfeestje of een verjaardag, of laat ze gewoon tot Kerst hangen! En dat geldt ook voor deze gekleurde confetti KEET. Wij worden er nu al vrolijk van.

Vrolijke paashazen als vazen
Vrolijke paashazen als vazen

Dit is echt een trip down memory lane, want dit soort ‘vaasjes’ maakten wij vroeger altijd op school. Toegegeven, niet zo mooi en degelijk als deze te gekke kleurrijke vaasjes van Masters and Crafters! De vilten haasjes passen perfect rond een bierflesje. Mooie manier om materiaal dat je al in huis hebt te hergebruiken. Easter upcycling dus!

Houten eierhouder
Houten eierhouder

En tot slot, onmisbaar op elke paastafel zijn natuurlijk eierdopjes! Hoe leuk is deze unieke eierhouder van hout! Die maakt van het paasontbijt pas een écht Paasfeest!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)