Te gekke huisjes om te boeken in de kerstvakantie

Stijlvol in België
Stijlvol in België

Heb je zin om de kerstdagen op een bijzondere plek door te brengen? Of wil je met oud&nieuw het vuurwerk ontvluchten en - eventueel samen met je huisdier - de stilte en rust zoeken? In onze speurtocht naar verrassende bestemmingen kwamen we deze hidden gems tegen... Je wilt meteen boeken, moet je eens kijken!

Stijlvol in België
Dit stylish tiny house vind je in België, op een halfuurtje rijden van Maastricht. Er staan meerdere huisjes verspreid over een park, waar je ook gebruik kunt maken van wellness faciliteiten (heerlijk) en bijvoorbeeld fietsen kunt huren. Het huisje is heerlijk warm en sfeervol ingericht en biedt plaats voor vier personen (en een hond). Heerlijk genieten bij de haard, spelletjes doen, boeken lezen, lekker de natuur in... Eén ding is er niet, en dat is Wifi. Heb je ook helemaal niet nodig, want hier in het Belgische Limburg draait het om samen zijn en genieten van de natuur. Wat een heerlijke manier om het oude jaar mee af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden!

Brabants design
Brabants design

Brabants design
Designliefhebbers opgelet: deze designvilla ligt op een landgoed vlakbij Breda. Natuur, Bourgondische gezelligheid, een super stijlvolle omgeving... Echt wow, wow, wow. Ga lekker wandel- en fietstochten maken en geniet eenmaal terug in je designhuis van een lekkere chai latte. Daarna nog even de sauna in (want ja, ook die is er) en je voelt je de koning(in) van Noord-Brabant. Wat een fantastische locatie! Nadeeltje voor degenen die hun hond willen meenemen: die mag hier niet mee.

Bij zee
Bij zee

Bij zee
Geef je de vooerkeur aan een mini-vakantie aan zee in plaats van in de bossen? Check dan deze lodge in Schoorl. Op een kwartiertje fietsen van zee kun je hier heerlijk uitrusten, uitwaaien en bijtanken. De huisjes zijn splinternieuw en staan op een klein vakantiepark aan de voet van de Schoorlse Duinen. Zó mooi is het daar. Je kunt er met zes personen logeren en Bello mag ook mee.

Bij de stad
Bij de stad

Bij de stad
Nog een leuke: dit tiny house vlakbij Amsterdam. Een stoere lodge waarvan het design vanaf spat! Dit huisje (geschikt voor vier personen + hond) staat op een klein parkje vlakbij Amsterdam. Middenin de natuur, maar de stad is toch heel dichtbij. Wil je even genieten van de drukte van de stad? Dan ben je binnen een mum van tijd in het centrum van Amsterdam. En heb je juist zin om even de stilte op te zoeken, dan blijf je lekker in je eigen huisje of in de directe omgeving. Handig: op het terrein vind je ook een ecologische winkel. 

Design in Drente
Design in Drente

Design in Drente
In het Drentse Zeege staat dit prachtige wellness-huisje. Zo mooi en comfortabel ingericht, en brand new. Fijn is dat je hier een eigen sauna hebt. Dat is nog eens ultiem relaxen. De directe omgeving is adembenemend mooi: een geweldige afwisseling van zandverstuivingen, heidevelden, bossen en weilanden. Lekker naar buiten dus, en eenmaal binnen maak je het warm en comfortabel dankzij de haard en sauna. Heerlijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)