Lievelingstas

Wat tassen betreft ben ik nogal trouw. Ik kan er rustig... ehm, even nadenken... wow, ik gebruik mijn laatst aanwinst nu alweer ruim 4 jaar! Mij moet je dan ook niet vragen naar de laatste trends op tassengebied. Persoonlijk ga ik voor eenvoud en kwaliteit, tijdloos. Mooi leer, goed gemaakt en iets eigens. Het moet natuurlijk wél een tas zijn waar je niet iedereen mee ziet lopen. Vervolgens ben ik dan jaren zoet...

Totdat ik ineens weer tegen een mooie, nieuwe tas aanloop. Zoals tijdens Flavourites Live, daar ontdekte ik de tassen van Saskia Korver. Onder haar eigen label SAK ontwerpt én maakt Saskia met de hand geweldige exemplaren. De tassen zitten megagoed in elkaar, als je ze aanraakt voel je de kwaliteit, lekker stevig gemaakt van dik maar soepel leer. En ze voegt altijd iets extra's toe in de vorm van haar eigen handtekening. Hoewel ik niet zo van de frutsels ben vind ik de strikken die zij gebruikt erg 'vrouwelijk' en geven de tijdloze tassen net even dat extra's.

Ik heb nadien haar webshop al diverse malen bezocht om een mooi exemplaar uit te kiezen en ben gevallen voor deze groene shopper Saar XL. De strik die je erbij ziet is verwisselbaar, helemaal super! Trouwens, als je gaat kijken op haar site omdat ik je even heb wakker geschut (Hallo! Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe tas?!), kijk dan ook even onder de overige rubrieken op haar website. O.a. ook de portemonnees zitten supergoed in elkaar en zijn gemaakt van diverse kleuren leer. Een fijn adres om te onthouden!

 

reacties op dit blog (1)

27 januari 2016
Anna
Helemaal mee eens. Heb al jaren een geweldige tas (met strik) van SAK; tijdloos en nog altijd veel plezier mee. Een echte aanrader!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)