Dutch Design buitenbar

Barhangen in je eigen tuin!
Barhangen in je eigen tuin!

Het is wel waanzinnig genieten hè, met dit mooie zomerweer. Wat mij betreft mag het elk jaar zo'n zomer zijn. Lekker varen met ons bootje: check. Afgelopen weekend spontaan een tuin- c.q. zwemfeest gegeven: check. Heel coole buitenbar gespot: check. Dat laatste vooral, haha! Deze statafel slash buitenbar zag ik bij NJOJ.nl (spreek uit als enjoy). 100% Dutch Design en echt geweldig. Da's weer eens wat anders dan een gewone eettafel in je tuin!

Het zit namelijk zo: ik heb een loungeset op ons terras staan; lage banken met bijpassende tafeltjes. Echt heel tof. Maar als wij gaan eten, zitten we steevast met het bord op schoot. We hebben namelijk geen eettafel. Of, nouja, we hebben een biertafeltje met bijpassende bankjes, zo'n gammel setje dat ik in een stylish bui zwart schilderde waardoor het er zeker niet verkeerd uitziet, maar die heb ik bij de studio van Flavourites gezet waar hij zo goed past dat ik 'm er niet meer heb weggehaald. Nu mis ik in de tuin dus steeds een plek om aan te eten, zeker nu met al die heerlijke zomeravonden. En toen zag ik deze bartafel van NJOJ.nl. Wat een te gek ontwerp! Stoer, industrieel, Dutch Design en je kunt 'm ook nog eens naar eigen wens laten maken. Echt tof!

Super stylish
Super stylish


NJOJ.nl is van Paul, en Paul bedacht deze bartafel voor in de tuin (die je overigens ook heel goed binnen kunt neerzetten). Ik vind het altijd ontzettend gaaf als mensen zelf het perfecte product gaan ontwerpen omdat ze het nergens kunnen vinden. Paul had dat dus ook. Een bartafel voor in de tuin, mét voetensteun omdat dat zo handig is. Overal dacht hij over na. Gemaakt van aluminium want lekker licht. Hij is er trouwens ook in gepoedercoate mat zwarte uitvoering, super chic! Met een tafelblad van geschuurd maar onbehandeld hout, want: lekker stoer, zeker in combi met dat aluminium. Gemakkelijk in te klappen door een eenvoudig kliksysteem en je raadt het al: ook bijpassende barkrukken mochten niet achterblijven. Wie durft kiest natuurlijk voor de gekleurde krukken!

Mooi design
Mooi design


Ik houd van goed gemaakte aankopen, en daarmee bedoel ik: robuust, waar je lang mee kunt doen maar... ook bewust, eerlijk en duurzaam geproduceerd. Ook daaraan is gedacht bij NJOJ.nl. Ik vind 'm super, deze bartafel. Op de een of andere manier lijkt het me ook heel gezellig om hieraan te schuiven met vrienden, of gewoon met de kids. Is toch anders dan met z'n allen aan een eettafel! Volgende week eerst op vakantie, maar laten we hopen dat we daarna ook zo'n heerlijke nazomer krijgen. Kun je extra lang genieten van je bartafel... En daarna zet je 'm gewoon binnen! Maar daar denken we nog maar even niet aan ;-). Voor nu zeg ik: wát een gave tafel. Enjoy!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)