Deze fashionitems in travelstof wil je!

Perfecte broek van Perfectly Basics
Perfecte broek van Perfectly Basics

Niets fijner dan je koffer te kunnen volproppen met fijne fashionitems die niet kreuken. Echt, wat een uitvinding. Ik ging op zoek naar een aantal items die in je basic garderobe horen. Fijne investeringen waarvan je jarenlang plezier gaat hebben!

 

Broek in travelstof

Dit broekje is dus echt een musthave. Ik draag zelf al jarenlang de leggings van Monique van Heist: heerlijke broekjes die niet kreuken en jaar na jaar mooi blijven. Inmiddels draag ik ze al een jaar of 12 (!) en beginnen ze nu een beetje uit te lubberen. Tijd dus om om me heen te kijken naar een waardige vervanger. Die heb ik gevonden in de vorm van deze JapanTKY yogi travel jersey broeken, gespot bij all time favourite Perfectly Basics. JapanTKY is ovrigens een ontzettend fijn label, ik heb er ook een top van. Perfect model. Blijft heel mooi. Aanrader!

Prachtige top
Prachtige top

Prachtig vallend T-shirt

Je ziet het gelijk. Dit is het travel T-shirt waarnaar je op zoek was. Gezien bij Plein Publique en een favorietje van ons. Soepel en toch stevig, gemaakt van 47% Katoen/47% Modal/6% Elasthane en in een stevige jersey uitvoering. Zit heerlijk, staat fantastisch. En die kleur! Of is 't geen kleur? Spierwit. Kraakhelder wit. Fris, zomers, stijlvol. Met prachtige diepe V-hals. Less is more and we want more!

Musthave jumpsuit
Musthave jumpsuit

Travel jumpsuit

Love it - love it - love it, deze travel jersey jumpsuit van LaDress. Al jaren een van mijn favoriete merken. Zo'n jumpsuit is echt een aankoop waarvan je heeeeel lang plezier gaat hebben. Ik heb niet dit model, wel een kort model. Ook in zwart. Heb ik al een jaar of acht en blijft ook prachtig. En tijdloos. Heerlijk broekie! Deze jumpsuit vind ik ook super. Met sneakers, laarsjes met hak of met slippers. Kan allemaal. En volgend jaar weer. En het jaar erna ook. En in 2030. Sparen, kopen, lang van genieten!

Heel leuke top in allerlei kleuren
Heel leuke top in allerlei kleuren

Asymmetrische top

Deze top van Plein Publique is asymmetrisch, zo leuk! In allerlei kleuren en van een lekker stevig stofje - dat vanzelfsprekend niet kreukt. Heel leuk als je de asymmetrische top onder een vestje draagt, maar ook om zo los te dragen. Goed ontwerp weer van onze Plein Publiquers!

Tijdloos jurkje
Tijdloos jurkje

Tijdloos traveljurkje

Bij Studio Anneloes kun je met een reust hart shoppen. Dit duurzame label brengt van A tot Z in kaart hoe jouw kledingstuk gemaakt is. Transparantie is belangrijk bij Studio Anneloes en daar houden we van! Daarbij is de kwaliteit dik in orde en zijn de modellen tijdloos. Om héél lang te dragen, en ook dat is wel zo duurzaam. Dit jurkje in rood en blauw is er ook in zwart, navy en lila en is echt een tijdloze klassieker. Kreukt niet, is licht en gooi je zo in je koffer. Een heerlijk jurkje!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)