Trendkleuren: zuurstokroze en knalgeel

Zuurstokroze en knalgeel: heerlijk!
Zuurstokroze en knalgeel: heerlijk!

Trendkleuren waar je deze zomer niet omheen kunt: zuurstokroze en felgeel. Heerlijk, na sombere tijden deze vrolijke kleuren. Roze staat voor inspiratie; laat je dus op mooie, nieuwe plannen en ideeuen brengen met deze heerlijke snoepkleur. Geel staat voor optimisme. Kom maar door met deze combi aan kleuren!

Of je nu online shopt of de winkels in duikt: de felle kleuren knallen je overal tegemoet. Heerlijk hè, zoveel vrolijks. Het leuke van deze modekleuren is dat je volop kunt conbineren. Roze met geel, met een vleugje kobaltblauw of gecombineerd met nudes. Echt alles kan. Met deze items kan deze zomer niemand om jou heen!

POM Amsterdam
POM Amsterdam

POM Amsterdam staat sowieso al bekend om de vrolijke, uitgesproken kleuren en prints. Deze zomer is het helemáál raak; wat een geweldige collectie hebben ze! Maxidresses met bloemenprints, broeken en tops in fel roze en andere vrolijke kleuren... Geweldig! Deze jurk is super vrouwelijk en vrolijk. Gemaakt van duurzaam viscose en in een handig omslagmodel. Wist je dat het bloemenpatroon handgeschilderd is? Check bij POM Amsterdam ook de andere vrolijke jurken die ze in de collectie hebben. Een van onze favorieten voor deze zomer: deze flower poppy dress met open rug. Echt wow...

Maria Robles
Maria Robles

Een heel leuke webshop voor jurken is Maria Robles. Maria maakt jurken waarin haar Andalusische achtergrond is verwerkt: een en al zomerse uitbundigheid, dus! Super elegant en vrouwelijk. Een goed adres om te shoppen als je deze zomer een bruiloft of ander tof zomerfeest hebt. Deze gele jurk met bloemen bijvoorbeeld: de zon gaat er meteen van schijnen!

Perfectly Basics
Perfectly Basics

En dan door naar een van onze favoriete shops: Perfectly Basics. Al jaren een super adres voor prachtige labels. En denk nu niet dat je hier alleen terecht kunt voor items in wit, zwart en neutrals. Neen. Ook voor items in kleur kun je hier helemaal losgaan, zoals deze vrolijk gele boothals trui van American Vintage (fijn merk!) of dit fuchsiaroze vest van Josephine & Co.

Sissy-Boy
Sissy-Boy

Nog een ander snoepje is deze roze overhemdjurk die ik zag bij Sissy-Boy. Hij is er ok in zwart, maar laten we in 2022 nou eens gek doen en gewoon dit toffe roze exemplaar shoppen. Slippertjes eronder en klaar ben je voor deze zomer!  

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)