26 oktober 2020

WIN lamp Mr. Bright on a Rope van Studio Perspective!

WIN lamp Mr. Bright on a Rope van Studio Perspective!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Angelique van Z. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN lamp Mr. Bright on a Rope van Studio Perspective!

Kijk 'm een shinen, deze toffe Mr. Bright One on a Rope! Nóg toffer is dat jij Mr. Bright van Studio Perspective kunt winnen deze week!

Mr. Bright One on a Rope is een grappige fitting lamp die lijkt op een poppetje. Mr Bright kan langs een snoer omhoog en omlaag klimmen en door de flexibele armen en benen, kun je deze lamp steeds een andere houding en dus een ander uiterlijk geven. Super origineel voor een kinderkamer, een fijne leeshoek of bijvoorbeeld als grappige twist in de hal.

Mr. Bright wordt gemaakt in een sociale werkplaats door mensen met een verminderd arbeidsvermogen en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel. Toffe gozer, die Mr. Bright! Die wil jij toch ook in huis! Van Studio Perspective krijg je er óók nog een leuke zonnebril voor Mr. Bright bij én een extra lichtbron bij. Kun je kiezen tussen functioneel of sfeerlicht. Wow, wat een prijs!!!

Geef om mee te doen antwoord op onderstaande vraag enneh... meld je even aan voor de nieuwsbrief van Studio Perspective en Flavourites en je bent altijd up-to-date!

 

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

Aan welk wereldprobleem wil Mr. Bright een bijdrage leveren?