8 mei 2023

Win een Theemoment Gold (6x) van BloomPost!

Win een Theemoment Gold (6x) van BloomPost!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Bobbi, Bodil, Danique, Eileen, Jinte en Pamela. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een Theemoment Gold (6x) van BloomPost!

Mooi, lekker en rustgevend. Dat is de perfecte  omschrijving voor de prijs die je deze week kunt winnen: theemoment Gold van BloomPost. En we mogen er maar liefst zes mensen blij mee maken! 

In dit biologische thee pakket vind je een zachte, frisse blend die bestaat uit calendula en kamille. Calendula is bekend om haar helende werking en kamille zorgt voor een ontspannen effect. En je kunt deze thee de hele dag door drinken, want hij is ook nog eens cafeïnevrij. Je kunt dus echt helemaal tot rust komen met deze bloementhee!

Heb je wel zin in een relaxed theemoment of gun je het misschien  iemand anders? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en BloomPost. Tip: daar vind je ook het antwoord op de vraag!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.


Uit welk land komt de handgeplukte bloementhee van BloomPost?