27 september 2021

WIN een shoptegoed van € 150,- van woon & living outlet Naduvi!

WIN een shoptegoed van € 150,- van woon & living outlet Naduvi!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Elise V. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN € 150,- shoptegoed van woon & living outlet Naduvi!!

 

Oh dit ga je leuk vinden; als je de gelukkige winnaar bent van onze winactie deze week, dan mag je met € 150,- in the pocket (online) gaan shoppen bij Naduvi! Hoe fijn is het om voor dit mooie bedrag je digitale winkelmandje te vullen met allerlei leuke woonaccessoires. Of misschien kun je het wel goed gebruiken als laatste bijdrage voor een grotere aankoop. 

Kan allemaal, want bij Naduvi vind je meubels en accessoires van bekende design merken, maar dan met grote kortingen. Echt te gek, want zo is die design-bank ineens wel een optie, of houd je geld over voor leuke wanddecoratie! Je kunt ook nog extra wooninspiratie opdoen via het interieur van shoppers die je al voorgingen. Altijd leuk, dat binnenkijken!

Wil je kans maken op het shoptegoed van Naduvi? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Naduvi en Flavourites en duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

 

Via welke hashtag kun je een kijkje nemen in het Naduvi-interieur van anderen?