17 februari 2020

WIN een set Design Naamstickers of Kledinglabels van Goedgemerkt (6x)

WIN een set Design Naamstickers of Kledinglabels van Goedgemerkt (6x)

WIN een set Design Naamstickers of Kledinglabels van Goedgemerkt (6x). Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Albertine D., Kim H., Clarissa de J., Marijke B., Patrick M., en Else van B. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

 

 

Bij Goedgemerkt.nl kun je al sinds 2003 terecht voor de leukste naam- en kledinglabels om zo alle spullen van jouw kindje te merken. Geen verloren bakjes, flesjes, kleding en knuffels meer. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten, waaronder een van de bestsellers: het SOS Naambandje. Verder hebben ze nog veel meer leuks in het assortiment zoals deurstickers, gepersonaliseerde groeimeters en de flessen naambandjes. Eigenlijk teveel om op te noemen!

Komt jouw kind ook regelmatig thuis met de verkeerde of zelf zonder spullen? Label zijn of haar kleding en schoolspulletjes dan met de nieuwe gepersonaliseerde Design Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt.nl! Op deze manier gaat er nooit meer wat verloren.

Een hip en herkenbaar design op het eigen Goedgemerkt-labelmateriaal, dus gegarandeerde kwaliteit. De Naamstickers zijn magnetron- & vaatwasserbestendig en de Kledinglabels overleven ook een ritje in de wasmachine en de droger. Beide soorten zijn verkrijgbaar in twee kleurencombinaties met verschillende motiefjes.

Lijkt het jou handig om ook goedgemerkt op pad te gaan? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij binnenkort ook in het bezit van één van de setjes Design Naamlabels of Kledinglabels. Beide setjes mogen we drie keer weggeven!

Om kans te maken op zo'n handige set Design Naamstickers of Kledinglabels (t.w.v. € 14,95) van Goedgemerkt.nl  hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Goedgemerkt.nl wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling. Let op: per mailadres mag je slechts één keer meedoen.

 

Welk merkje wordt niet getoont op de flessennaambandjes van Goedgemerkt.nl (tip: bekijk de verschillende kleuren op de website)?