18 april 2022

Win een Leonisa shapewear badpak t.w.v. € 89,99 van CurvesWear!

Win een Leonisa shapewear badpak t.w.v. € 89,99 van CurvesWear!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Jess B. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een Leonisa shapewear badpak t.w.v. € 89,99 van CurvesWear!

Nog maar een paar maandjes en dan is het alweer zomer! We hopen zo dat het een heerlijk, zonovergoten zomer wordt waarin we lekker veel naar het strand en het zwembad kunnen. Maar dan wel in stijl uiteraard! Laat dat nou geen enkel probleem zijn in een on trend shaping badpak van Leonisa. En wij mogen er deze week één weggeven namens CurvesWear

De super stijlvolle shaping badpakken van Leonisa geven vorm aan je lichaam, maken een buikje net wat platter en geven steun aan je borsten zodat jij hartstikke zelfverzekerd en zorgeloos kunt genieten deze zomer. En ze zijn ook nog eens hartstikke on trend, met mooie prints en asymmetrische vormen. Een echte musthave!

Wil jij kans maken op een Leonisa badpak naar keuze? Beantwoord onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en CurvesWear en duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Een shapewear badpak past bij elk figuur. Klopt dit?