28 september 2020

WIN een handgemaakte zijden sjaal t.w.v. €115,- van Urban Medley!

WIN een handgemaakte zijden sjaal t.w.v. €115,- van Urban Medley!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Tessa B. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een handgemaakte zijden sjaal t.w.v. €115,- van Urban Medley!

Oh wat een ontzettend fijne en duurzame winactie deze week! Het is Dutch Sustainable Fashion Week en we zijn dan ook ontzettend trots dat we namens Urban Medley een prachtige zijden sjaal t.w.v. maar liefst €115,- mogen weggeven! Kunnen we wel weer gebruiken met dit frisse, gure herfstweer!

Nieuw snoepje van Flavourites Urban Medley heeft werkelijk prachtige en kleurrijke zijden en katoenen sjaals uit India. Niks massaproductie, maar handgeweven en ethische verantwoord. Duurzaamheid en eerlijke handel staan voorop en nieuwe designers krijgen bij Urban Medley een kans op de arbeidsmarkt. Daar worden wij blij van! En jij kunt ook heel blij worden als je meedoet met de winactie en straks met zo'n sustainable sjaal kunt gaan shinen!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

Geef om mee te doen antwoord op onderstaande vraag enneh... meld je even aan voor de nieuwsbrief van Urban Medley en Flavourites en je bent altijd up-to-date!

Waarom is Peace Silk zo kostbaar?