15 maart 2021

WIN een 3-delige sport set t.w.v. € 250,- van Re-Born Sports!

WIN een 3-delige sport set t.w.v. € 250,- van  Re-Born Sports!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Cindy van E. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een 3-delige sport set t.w.v. € 250,- van Re-Born Sports!

Ready? Set. Go! We hebben een super sportieve winactie deze week. We mogen namelijk een hele toffe sport set weggeven van Re-Born Sports t.w.v. € 250,-. Wow! De set bestaat uit een legging (Long Tight Navy), een trui (Long Sleeve Crew Top White) en een kek trainingsjasje (Track Top Navy White). En wij kunnen uit eigen ervaring zeggen dat deze sportkleding heel fijn is; de legging is lekker hoog en zakt niet af, de trui is super zacht en stylish (ook lekker als homewear) en het jasje is fijn als extra laagje, zeker nu het in de lente soms nog een beetje fris is om alleen in je shirt buiten te sporten. 

Wil jij lekker gaan sporten in deze set van Re-Born Sports t.w.v. € 250,-? Doe dan mee mee met de winactie en try your luck! Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Re-Born Sports en doe mee!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

In welk land wordt de kleding van Re-Born Sports gemaakt?