30 december 2019

Win € 150,- sieraden shoppingmoney bij Label Kiki!

Win € 150,- sieraden shoppingmoney bij Label Kiki!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Fleur de B. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Het is zo'n mooi sieradenlabel: Labelkiki.com. Wij houden van die minimalistische, handgemaakte beauty's! Je kunt de items (oorbellen, armbanden, ringen en kettingen) eindeloos met elkaar combineren en op die manier steeds weer andere setjes maken. Zowel de sterling silver collection als de stainless steel collection zijn práchtig... Label Kiki start het nieuwe jaar met wel een héél mooi cadeau: je maakt kans op shoppingmoney t.w.v. maar liefst € 150,-. Hoe fijn als je deze prijs wint! Voor welke items zou jij kiezen? 

Om kans te maken op dit sieraden shoppingtegoed van Labelkiki.com hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Labelkiki.com wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Vraag:
Hoeveel verschillende lengtes kettingen zijn er bij Label Kiki?