tipiwonderland.nl

Tipi kinderfeestjes

Wat een briljant concept! Want is je oogappel jarig en moet er een meer dan geweldig feest komen? Huur dan bij Tipiwonderland.nl tipi's in stijlen als Bohemian (yes, we love), Jungle, Unicorn of Piraten. De enthousiaste meiden van Tipiwonderland.nl leveren de tipi's en bijpassende accessoires en komen na afloop alles weer ophalen. Heb jij dus geen omkijken naar, en voor de kids is dit één groot feest. Ook voor slaapfeestjes (ja, inclusief matrassen van 90x200 cm!). Echt alles zit er bij!

reacties op deze webshop (4)

11 september 2019
Tipiwonderland
Hoi Joyce,

Je bent er lekker op tijd bij, top! :)
Een slaapfeestje is vanaf € 35,00 per kind (vanaf drie kinderen mogelijk). We hebben verschillende thema's beschikbaar, denk aan bohemian, piraten, jungle en unicorn, maar wij kunnen ook een slaapfeestje op maat organiseren. Bekijk onze Instagram pagina, daar vind je meer inspiratie. En mail gerust jouw wensen naar info@tipiwonderland.nl. Dan kunnen we de mogelijkheden met je doornemen.

Liefs,
Tipiwonderland
11 september 2019
Tipiwonderland
Hoi Nathalie,

De matrassen die wij gebruiken zijn 90x200 cm dus ook zeker geschikt voor volwassenen.

Neem gerust contact met ons via info@tipiwonderland.nl.

Liefs,
Tipiwonderland
11 september 2019
Nathalie
Hoi,

ik werk bij een pr-bureau en wat ziet dit er gaaf uit. Zou leuk zijn voor een event voor influencers een keer. Maar zijn ze alleen geschikt voor kinderen, of heb je ook iets grotere maten tipi's?

Groetjes, Nathalie
11 september 2019
Joyce
Goedemorgen,

Wat ziet het er fantastisch uit!! Graag zou ik informatie ontvangen. Het is pas eind mei 2020 dat mijn dochter die dan 9 jaar wordt een slaapfeestje wil geven.
Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn etc>
Ik verneem het heel graag en succes met jullie leuke concept!

Mvg. Joyce Pastoor
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)