stipenstof.nl

Maak het lekker zelf!

Superleuk adresje voor wie zelf graag achter de naaimachine kruipt én voor wie het nog wil leren! Want naast de leukste stoffen, fournituren en naaipakketten, kun je bij Stipenstof.nl ook terecht voor naailessen. Kun je zelf aan de slag om die unieke en perfect passende kleding te maken. Maar kijk uit, voor je het weet ben je net als eigenaresse Renske besmet met het naaivirus!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Kruithuisstraat 35
4515AX IJzendijke

blog

Binnenblijf herfsttips voor jou

Deze herfst zijn we meer dan ooit aan huis gekluisterd. Heb je nog inspiratie nodig? Lees dan hier wat leuke herfst(vakantie) tips. Of gebruik ze voor al die herfstige weekenden die nog komen gaan!

Hallo herfst!
Hallo herfst!

1. We maken zo veel foto’s met onze telefoon, maar doen er naast posten op instagram zo weinig mee. De herfstvakantie biedt nu eens mooi de tijd om een kleine selectie te maken en deze meteen te verwerken in een mooie muurcollage op glas, plexiglas, poster of aluminium. 

Eindelijk iets leuks doen met al die foto's op je telefoon!
Eindelijk iets leuks doen met al die foto's op je telefoon!

2. Als je toch al zo lekker aan de gang bent, bestel dan meteen wat mooie stofjes bij Stipenstof. Je bank kan vast wel wat nieuwe kussentjes gebruiken. En ben je niet zo’n naai-talent? Bestel dan gewoon een grote lap stof die als imposant tafelkleed kan dienen! 

Mooie herfst stoffen om zelf mee aan de slag te gaan!
Mooie herfst stoffen om zelf mee aan de slag te gaan!

3. Ga lezen! Pak een mooi boek, ga naar de bieb of blader in een magazine. Lezen maakt je hoofd lekker rustig, tenzij je gaat voor een zinderende thriller natuurlijk. Een fijne boekentip is het boek Verzamel zachte dingen van Saar's boekenplank. Het boek staat vol mooie en lieve gedichten. Of snuffel tussen de leuke boeken van Studio Snor! Zit vast iets tussen om de koudere dagen door te komen!

Kop thee erbij en lezen maar!
Kop thee erbij en lezen maar!

4. Judith van Splendith is een echte creatieve duizendpoot. Op haar blog plaatst ze regelmatig leuke DIY's, en heel handig, alle materialen kun je meteen bij haar bestellen. Je vindt hier ook te gekke DIY pakketjes, bijvoorbeeld een embroidery kit. Superleuk!

5. De ultieme herfstvakantie- of regenachtige dagen doorkom-tip is toch wel: spelletjes spelen! Lekker met z'n allen aan tafel, warm drankje erbij, chippies en spelen maar! Bij Blijfwijs vind je heel veel leuke spellen, voor groot en klein, die óók nog eens leerzaam zijn!

 

Lekker borduren!
Lekker borduren!
Altijd leuk: spelletjes spelen!
Altijd leuk: spelletjes spelen!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)