skinessence.nl

Natuurlijke zeep, cosmetica & meer

Bij Skinessence vind je de mooiste natuurlijke huidverzorgingsproducten en accessoires. En het assortiment is reuze: luxe doucherituelen zoals traditionele Aleppo zepen met bijpassende accessoires als scrub producten, scheer- en badkameraccessoires. Natuurlijke huisverzorging essentials, hand & bodycrèmes, geurkaarsen, zeepdispensers, shampoo douchegel etc. De één nog lekkerder ruikender dan de ander én allemaal goed voor je huid. Of laat je betoveren door de magie van het Midden Oosten en inspireren door de warmte en gezelligheid van de hammam. Kies uit de vele verschillende natuurlijke verzorgingsproducten en kleed het aan met duurzame badkameraccessoires. Natuurlijk, biologisch, ecologisch, dierproefvrij. Fijn: ook aan mannen, baby's en schoonmaken is gedacht. Hiervoor is ook een uitgebreide collectie te vinden van fijne, natuurlijke en mileuvriendelijke producten. Dat wordt genieten! 

blog

Natuurlijk mooi!

Natuurlijke producten zijn zonder twijfel beter dan op-dieren-geteste en chemische producten. Of dat nou in je kleding, je appel of zelfs in je glas wijn zijn zit, er zijn genoeg manieren om ze te ontwijken. Een hele grote boosdoener in de categorie ‘chemisch spul wat je niet moet kopen’ is cosmetica. Van je lekker ruikende shampoo tot je dagelijkse streepje eyeliner. Bijna alles is chemisch tegenwoordig, en we komen er maar moeilijk onderuit. Gelukkig is er altijd licht aan ’t einde van de tunnel en kunnen we massaal onze troep weggooien en daarvoor in de plaats ruimte maken voor deze prachtige natuurlijke merken!

Handzeep van Soap7
Handzeep van Soap7

Om te beginnen met zoiets simpels als handzeep. De een gebruikt het vaker dan de ander, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen wel een flesje of blokje in huis heeft liggen. Hartstikke goed, want zo blijven de handen altijd schoon, maar is jouw handzeep eigenlijk wel natuurlijk? Zo niet, kijk even bij de mooie shop Soap7. Zeepjes met alleen maar natuurlijke ingrediënten en handgemaakt in eigen atelier. Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en zijn ambachtelijk gemaakt. Goeie vervanger voor dat flesje in het toilet, toch?

Natuurlijk schoon van Ariane Inden
Natuurlijk schoon van Ariane Inden

Dit is nou precies zo’n shop waar ik op had gehoopt. Klinkt misschien een beetje ongeloofwaardig, maar Ariane Inden heeft echt alleen maar eerlijke producten, en ik kan je vertellen dat dat niet te weinig zijn! Alle soorten make-up, parfums en zelfs schoonheidsbehandelingen. Eigenlijk zorgt deze shop voor de totale ‘natuurlijke producten make-over.’

Mooie producten van Skinessence
Mooie producten van Skinessence

Aan de foto’s alleen al is te zien dat Skinessence een hele fijne shop is. Niets is te gek voor deze shop, want je baby, man en schoonmaker komen ook niets tekort. Dat alles natuurlijk, ecologisch en niet op dieren getest is snappen we nu natuurlijk wel, maar deze shop biedt ook nog natuurlijke accessoires om het helemaal af te maken. Denk aan washandjes en zeephouders. Heerlijke shop dit!

Het fijne boek Culinaire Cosmetica
Het fijne boek Culinaire Cosmetica

De oplettende Flavourites-fan heeft misschien al een artikel voorbij zien komen over dit boek, en zo niet; aanschouw het geweldige boek Culinaire Cosmetica van Crepe Susette! Je kunt zeggen dat het een kookboek voor je lichaam is, want eigenlijk is het niet zo heel gek anders dan andere kookboeken. Recepten, tips, bereidingswijzen en vooral heel veel plezier als het gelukt is :) Laten we vooral luisteren naar hun motto: “wat je op je huid smeert, moet je ook kunnen eten!”

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)