scottybons.com

Persoonlijk stylingadvies in 'n box

Sta jij regelmatig vertwijfeld voor je kledingkast, jezelf afvragend wat je nú weer aan moet. Of je betrapt jezelf er vaak op dat je wéér naar diezelfde veilige outfit grijpt... Tijd voor een op maat gesneden advies. Tijd om 't allerbeste uit jezelf te halen - met de nodige tips van deskundige stylistes! Want bij Scottybons.com geef jij al je kledingvoorkeuren en -wensen op, vertel je wat je maten zijn en in wat voor werk- en privésituatie je zit. Vervolgens gaan de stylistes voor jou aan de slag met het samenstellen van een verrassende kedingbox. Dat lijkt ons nou leuk: wat zou daar uit komen? Zwarte jurkjes, hopen we. Of nee, toch niet, het was juist tijd voor iets anders ;-). Hoe het ook zij: Scottybons.com is ideaal als je het druk hebt en geen tijd of zin hebt om zelf internet af te struinen of al die boektiekjes in te duiken, als je wel eens een wat andere stijl wilt dragen maar hierbij wel wat adviezen kan gebruiken of als je een nieuwe job hebt die een nieuwe kledingstijl vereist. Iets voor jou?

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Lage Naarderweg 45-47
Hilversum

blog

Lente snoepjes!

Wat een weertje he? Lekker op een terras zitten, een wandeling maken of misschien zelfs naar het strand. Veel Nederlanders hebben er goed gebruik van gemaakt dit weekend. Goed nieuws; dit heerlijke zonnetje blijft nog wel even schijnen op ons kikkerlandje! Pak elke minuut die je pakken kan om te genieten van dit weer en straal net als de zon! Om een beetje in de lentesfeer te komen heb ik hier een paar leuke shops die je helemaal lente-proof maken!

maison KOOS
maison KOOS

Bij de mooie shop Maison KOOS krijg je spontaan lentekriebels met die fijne styling. Subtiele plantjes, pastelkleuren en vooral heel veel fijne producten. Van verfrissende bad- en bodyproducten om je een echte lente-boost te geven tot de leukste accessoires voor een mooie toevoeging in huis. Snuffel hier rond en krijg meteen zin in de lente!

Pixie
Pixie

Lente betekent mooi weer, betekent meer naar buiten en betekent dus ook weer wat meer sporten! Ik ben zelf erg fan van buiten sporten, want in de sportschool voel je je toch wat meer opgesloten. Lekker hardlopen, oefeningen doen om fit te blijven of een stukkie fietsen. Perfecte sportkleding die écht comfortabel en goed zit is het halve werk. Nu nog van de bank komen en lekker sporten! Vind op maat gemaakte en stijlvolle sportkleding bij Pixie.

Rianne de Witte
Rianne de Witte

Ja, wat moet je nu aan op zo’n lentedag? Een bloesje is iets te fris, maar een trui weer net te warm… toen ik deze jurk zag dacht ik gelijk; kijk, die is perfect! Stevig en dik materiaal, maar omdat het een jurkje is compenseert het en is het niet zo warm meer! Ideaal voor zo’n zonnige maar nog ietwat frisse lentedag! Deze jurk is van Rianne de Witte en is niet alleen prachtig, maar ook nog van de beste kwaliteit en heel erg duurzaam. Hier kan je dus nog veel lentes mee vooruit!

Scottybons
Scottybons

Denk je nu van; leuk die jurk, maar hoe moet dat met alle andere lentedagen? Snap ik volkomen, want het is echt zo makkelijk nog niet. Neem even een kijkje bij Scottybons. Ze geven hier het beste stijladvies helemaal naar jou wens. Het leukste is dat ze een kledingbox samenstellen waar jouw droomoutfits inzitten, dus hoef je ook niet meer zelf eindeloos te zoeken. Hoe fijn is dat?

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)