madaboutmats.com

Deurmatten met een attitude

Oké, wees eens eerlijk. Wat ligt er in jouw huis bij de voor- of achterdeur? Toch niet zo'n saaie grijze of bruine deurmat ... Dat kan echt veel leuker! Check de matten van Mad about Mats, die zijn stuk voor stuk gemaakt om op te vallen en niet alleen om je voeten aan af te vegen. Dit Belgische label maakt juist deurmatten die gezien mogen worden, trendy matten met klasse, met een knipoog of met een grappige boodschap. Lachen toch, zo'n mat met 'shoes off' neer te leggen. Zeker weten dat al je bezoekers hun schoenen gaan uittrekken als ze binnen zijn. 

Maar hoe kies je nou de perfecte deurmat voor jou tussen al die leuke designs? Om het je makkelijk te maken, kun je selecteren op één van de tien collecties. En uiteraard kun je ook kiezen op kleur, afmeting of toepassing. Want er zijn niet alleen deurmatten, Mad about Mats heeft ook hele toffe badmatten, keukenlopers en slaapkamermatten. En heel fijn: alle matten kunnen in de wasmachine!

Matten voor de kinderkamer

Er is ook een hele stijlvolle en vrolijke mini collectie, speciaal met matten voor in de kinderkamer. Nog leuker is dat je deze matten ook kunt personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van je kind. Gaaf toch? 

 

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)