loft55.nl

Mooie items voor in je huis!

Mooie labels, zowel Scandinavische als uit eigen land! Wat dacht je van de gave lantaarns van House Doctor, of de heerlijke Zusss producten....en heel mooi: de glazen kubusjes, voor je allermooiste sieraden en accessoires. Oftewel: bij Loft55.nl is het heerlijk shoppen naar nieuwe woonspullen in rustige tinten. Hip en helemaal van nu. Een tikkeltje eigenwijs, maar altijd smaakvol.

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Brusselsestraat 12
6211 PE Maastricht

blog

Buiten = binnen = buiten

Grappig om te zien hoe binnen en buiten steeds meer één ruimte zijn geworden. Onze ramen worden steeds groter waardoor we ook binnen een continu buitengevoel hebben. Buitenmeubels zijn zo mooi dat je ze ook binnen wilt zetten en door de opmars van planten in huis lijkt het binnen steeds meer op de tuin. Hopelijk krijgen we weer zo'n heerlijke, lange zomer zodat we extra lang van het ultieme binnen-buitengevoel kunnen genieten! Met deze tips kan het genieten écht beginnen.

Gooi ze open, die deuren!
Gooi ze open, die deuren!

Allereerst: de basis. En dat betekent dat de deuren wagenwijd open moeten kunnen op het moment dat in de lente de eerste zonnestralen opduiken. Hoe meer glas, hoe beter toch? Het liefst wil je dan zo'n schuifpui met zo weinig mogelijk omlijsting, zodat je een écht binnen-buitengevoel krijgt. Hier vind je schuifpuien waarvan de glaspanelen afzonderlijk te bewegen zijn. 

Een groene oase binnen, maar bescherm je planten goed tegen de zon!
Een groene oase binnen, maar bescherm je planten goed tegen de zon!

Als je dan zo'n grote schuifpui hebt, is het prachtig om binnen veel planten neer te zetten zodat je binnen een soort binnentuin creëert. Wel opletten met de zon, want die kan flink branden zo achter glas. Goede zonwering in zo'n serre is dus essentieel! En dan kan het inrichten beginnen. Ik word waanzinnig blij van de planten van Greenlifestylestore.nl, en dan ook van de prachtige potten die ze erbij verkopen. Echt - je wilt direct een complete jungle aanschaffen! Alleen de namen van die planten al... Zo zag ik er al de 'wonderplant', 'paradijsvogelplant' en de 'travellerspalm'. Dankzij de heldere uitleg bij de planten ga je ze ook echt beter leren kennen. Nog even en ik krijg zelfs groene vingers!

Handbeschilderd en om te zoenen zo mooi
Handbeschilderd en om te zoenen zo mooi

Maximale lichtinval: check. Bescherming tegen de zon: check. Planten: check. Qua plantenpotten heb ik ook nog een leuke tip: bij Colorsenco.nl shop je prachtige, handbeschilderde potten. Deze met streepjespatroon maakt van je plant nóg meer een eye-catcher maar kijk ook even bij de rest van de collectie. Vooral de plantenpotten in rozetinten vind ik erg mooi; heel goed in combi met het groen van planten!

Zí is een staycation helemaal niet erg
Zí is een staycation helemaal niet erg

En dan natuurlijk meubels en accessoires. Je ziet steeds meer hoe buitenmeubels ook binnen kunnen en vice versa. Bij Loft55.nl zag ik leuke accessoires die ook zowel binnen (eventueel in je serre) als buiten kunnen. Heerlijk om op deze manier lekker te genieten van buiten én binnen zijn. Misschien toch maar een staycation boeken?

 

meer blogs van loft55.nl

reacties op deze webshop (2)

20 september 2016
Annemieke
Beste Claudia.Steeds weer een feestje als ik een bestelling van je ontvang.Alles met aandacht en zorg ingepakt en een leuk kadootje erbij ingesloten.Groetjes Annemieke
06 december 2015
ellen
Wat een leuke materialen allemaal. Kan gewoon niet kiezen. En toen het thuis aan kwam was het een feestje voor mezelf. Alles was superleuk verpakt. Top...
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)