Liefskarlijn.com

Label met vrolijke illustraties

Uber-creatief Karlijn weet wat wij leuk vinden. Sfeervolle illustraties van aquarel. Nieuwe technieken leren. Kan allemaal tijdens de workshops die Karlijn her en der geeft! En ja - dit jaar ook op Flavourites Live. Hoe leuk! Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Check dan in de shop die leuke vintage bordjes die Karlijn een nieuw leven geeft met mooie illustraties, ansichtkaarten collectie en leuke andere stationery items.

blog

3x leuke lente-workshops!

Met dit ontzettend fijne lenteweer van afgelopen weekend krijgen wij meteen zin om onze handen uit de mouwen te steken en lekker dingen te doen! Of dat nou het klussen van je huis is, of een heerlijke taart bakken. Weet je nou niet zo goed wat je wil doen, maar jeuken je handen wel? Doe dan mee aan een leuke workshop! Extra gezellig om te doen met je vriendinnen! Hier een paar tips voor leuke lente-workshops:

Wat een vrolijke boel!
Wat een vrolijke boel!

Je eigen keramiek ontwerpen én maken, hoe leuk is dat? De Utrechtse keramiekmakers van 1260shop.nl maken mooiste, fijnste en grappigste bordjes, kopjes, vazen en zelfs sieraden! Nu wil je die het liefst allemaal mee naar huis nemen (net als wij) en is het een hele opgave om te kiezen tussen al dat leuks. Je kunt ook je servies helemaal naar jouw smaak brengen door het zelf te maken tijdens een workshop. Ook geen keuzestress meer! :) Verwacht veel lachen gieren brullen tijdens de workshop met de dames van Twaalf Zestig!
 
Echt zin om naar buiten te gaan en jezelf even helemaal los te schudden? Volg dan de workshop van robinhoop.nl. Robin weet alles van hoelahoepen en zorgt dat je er in no time een kei in wordt. Naast het lekker losschudden van alle eventuele stress en zorgen is hoelahoepen ook nog eens heel goed voor een slanke taille en sterke buik- en bilspieren. Eerlijk is eerlijk; dat willen we allemaal wel! Dus kom van die bank af en ga gezellig met je vriendinnen een potje hoelahoepen!
 
Als laatst voor de creatievelingen onder ons; de workshop illustreren met aquarel. Klinkt makkelijker dan het is, maar als je het eenmaal onder de knie hebt ben je een ware kunstenaar! Karlijn van Liefskarlijn.nl leert je werken met verschillende technieken en kleurcombinaties zodat je uiteindelijk prachtige illustraties hebt gemaakt. Denk aan een mooie vaas met bloemen, een cactus of vlindertjes. Met je eigen creativiteit en wat hulp van karlijn ga je naar huis met je zelfgemaakte toffe illustratie!

Swing that body!
Swing that body!
Hoe leuk zijn deze illustraties!
Hoe leuk zijn deze illustraties!
Wat een vrolijke boel!
Wat een vrolijke boel!

meer blogs van Liefskarlijn.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)