kleurmeester.nl

Met strepen!

Bij Kleurmeester vind je geen massaproductie: hier draait het om wonen met gevoel. En dat betekent: prachtige, nostalgische krukjes, kleurrijke stoffen, geweldige vazen en nog veel meer moois. Blij zijn wij met de inspirerende foto's die ze bij de producten plaatsen. Je krijgt direct zin om je interieur een extra boost te geven!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Hendrik Figeeweg 3F D1 (op afspraak)
2031 BJ Haarlem

blog

Meer kleur

Zo gaat dat altijd he? Heb je een rode fiets gekocht, zie je opeens overal rode fietsen... Ik heb het nu niet over auto’s want ik heb geen auto. Maar je kent het principe toch? Ben je zwanger zie je overal om je heen ook andere dames zwanger zijn... Ook dat is niet het geval in my case. Maar wat me de laatste tijd wel opvalt is het begrip 'kleur'.

Meer kleur
Meer kleur

Onze blogger Natalia schreef er afgelopen weekend uitgebreid over en ik ben nu al meerdere keren de stad in geweest, op zoek naar het perfecte rode, gele, groene of blauwe jurkje. En dat terwijl ik dus normaal gesproken enkel zwart draag. Ik wil meer kleur in mijn leven! Niet alleen wat kleding betreft maar ook in mijn leefomgeving. En dat is op dit moment voornamelijk buiten, onder de zon.

Zo kwam ik op de website van Kleurmeester.nl terecht. Deze hele webshop is vol kleur, kleur, kleur. Naast de strandstoelen (waarvoor ik de website bezocht) hebben ze een mooi aanbod van kussens, poefen, tafelkleden, gordijnen en tassen. Alles is gemaakt met die prachtige, kleurrijke stof waarmee dus ook de strandstoelen bekleed zijn. Helemaal tof dat je de stof ook nog eens los kunt kopen voor als je zelf aan de slag wilt.

Iris, de eigenaresse, heeft zelf ook onlangs over kleur en emotie geschreven in haar blog. Ze schrijft over wat bepaalde kleuren met je emoties kunnen doen. En dat niet alleen het huis er van opknapt, maar tevens de bewoners. Opslaan dus dit kleurrijke adres en test het zelf! 

Meer kleur
Meer kleur
Kussens
Kussens
De stof
De stof

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)