storytiles.com

Kunst op tegels

Deze tegeltjes vertellen 'n verhaal. Stuk voor stuk zijn het tegeltjes met een vleugje nostalgie en een gezonde dosis humor op een ambachtelijk witje. Moeten we er nog bij vertellen dat ze handgemaakt zijn? Nee, dat hoeft niet. Dat zie je namelijk. Wij vinden ze prachtig, deze eye-catchers van de hand van beeldend kunstenaar Marga van Oers. Kies uit Oud-Hollandse tegels of moderne tegels. Maar wat je ook kiest: dit zijn echte plaatjes aan de muur.

blog

Deze tegels vertellen een verhaal

Ze hangen bij mij thuis aan de muur, inmiddels ook bij meerdere vriendinnen (want: dit is zo'n leuk cadeau om te geven en te krijgen!) en het is altijd een 'uitje' om even naartoe te surfen: de tegeltjes van StoryTiles. Ik kreeg laatst zo'n leuke nieuwsbrief van dit Hollandse merk in het postvak dat ik 'm gewoon even móet delen...

Two Number ones
Two Number ones

StoryTiles, we schreven er al vaker over. Ik vind ze prachtig, de geglazuurde tegeltjes voorzien van mini-verhaaltjes. Kijk eens wat ik laatst zag. Zulke leuke ideeën om met de tegeltjes te doen! Je koopt de tegeltjes onder meer bij Studio de Winkel - ook al zo'n fijn adres. Of bij StoryTiles zelf, waar ze nu dus ook de blanco tegels hebben. Dit las ik in hun nieuwsbrief: 
Two Number ones
Sommige StoryTiles zijn er ook als een 'tableau'. "Vangst van de dag" is een van onze meest gewilde vissentegels, hier gecombineerd met de bestseller blanco tegel Snow White.

Strike a pink pose!
Strike a pink pose!

Strike a pink pose!
Don't be shy en gebruik Blush Pink blanco tegels, hier gecombineerd met StoryTiles "Op een onbewoond eiland" en "Onder de paraplu".

Be bold, choose blue
Be bold, choose blue

Be bold, choose blue
Cobalt Blue blanco tegels, op de foto samen met "Even Koekeloeren". Stoere keuze, een echte eye catcher!

Put a smile on a wall
Put a smile on a wall

Put a smile on a wall
Ochre Yellow blanco tegels gecombineerd met een "Stilte Momentje" hebben een lichte en vrolijke uitstraling.

Bring nature inside
Met Forest Green blanco tegels breng je een beetje van de natuur naar binnen, zeker als ze gemixt worden met "Geluksvogel" en "Paradijsvogel".

Bring nature inside
Bring nature inside

meer blogs van storytiles.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)