kasteelovernachtingen.nl

Niet alleen voor ridders en prinsessen!

Ow, dit is geweldig! Een site vol met kastelen en landhuizen, de een nog mooier dan de ander. Van verborgen parels in Nederland tot pompeuze chateaus in Frankrijk en van sprookjeskastelen in Duitsland tot Middeleeuwse castellums in Spanje en Italië. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de immense landgoederen in Groot-Brittannië. Als er een kasteel is, dan weet Anne van kasteelovernachtingen.nl het te vinden. En gelukkig voor jou deelt ze haar tips, nadat het kasteel hoogstpersoonlijk is goedgekeurd. 

En of je nu romantisch met je lief naar een kasteel wilt gaan, gezellig met je gezin of misschien wel met een groep vrienden of de hele familie; het wordt hoe dan ook bijzonder en onvergetelijk, zo'n uniek verblijf!

 

blog

Vakantiegevoel vasthouden!

Gaat het bij jou ook altijd zo, voordat je het weet is je vakantie voorbij. De heerlijke lange zomerse dagen zijn omgevlogen zonder dat je er erg in hebt. Veel te snel zit je weer in je dagelijkse ritme en lijkt dat heerlijke vakantiegevoel heel ver weg. Met deze tips hou je het goede gevoel nog even vast:

Tips om je vakantiegevoel vast te houden!
Tips om je vakantiegevoel vast te houden!

Lokale gerechten
Ging jouw zomervakantie naar Italië, Spanje of misschien wel Griekenland? Kook een paar keer per week volgens de keuken van jouw vakantiebestemming. Een frisse Griekse salade, een zalige romige pasta of op een mooie zomeravond tapas eten op je terras geven je het gevoel weer even terug te zijn. Zomers muziekje erbij en genieten maar...

Gezien op Supertrips.nl: een schattig huisje in Friesland
Gezien op Supertrips.nl: een schattig huisje in Friesland

Plan een lege pagina in je agenda
Hou een pagina vrij in je agenda. Een dag zonder afspraken en verplichtingen, een dag waarop je zelf even de baas bent over je tijd. Uitslapen, lekker lang in pyjama rondlopen, met een boek op de bank, uitgebreid in bad... Alles doen wat je ook tijdens je vakantie doet, maar je jezelf daarna nooit meer de tijd voor gunt.

Of boek een nachtje in een heus kasteel!
Of boek een nachtje in een heus kasteel!

Tastbare herinnering
Laat je foto’s afdrukken. In een album, op een kalender, in een collage op een poster of op een houten blok. Zo kijk je dagelijks nog even terug.

Origineel: even afstand van alles nemen, de hoogte in!
Origineel: even afstand van alles nemen, de hoogte in!

Een fijn vooruitzicht
Last but not least, boek alvast weer een nieuwe vakantie. Een nachtje uit of weekendje weg kan je alweer dat fijne ontspannen gevoel geven. Inspiratie nodig? Op Supertrips.nl, Kasteelovernachtingen.nl en Origineelovernachten.nl vind je heel veel tips voor leuke, sfeervolle en originele nachtjes weg.  

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)