kanaalkaarten.nl

Stuur eens een kaart!

Eerlijk is eerlijk: in deze hysterisch snelle digitale maatschappij is het krijgen van een kaart gewoon verschrikkelijk leuk. Al is 't maar om 'm op de koelkast te hangen tussen de tekeningen, boodschappenlijstjes, festivalflyers en geboortekaartjes. Het leuke van Kanaalkaarten is dat hier voor elke smaak wel wat leuks tussen zit. Komt omdat de kaarten ontworpen zijn door de ondernemers van creatieve broedplaats Kanaal30.com - waar Flavourites ook een studio heeft. Van oldskool retro campingkaart tot handig fuck-it lijstje. Ook leuk: de Zomertijd-kaart! Voor als je zin hebt om met je BFF rond te gaan dobberen op een unicorn of een digital detox-weekend wilt inplannen. Tipje: shop een fijne voorraad, ze kosten maar een euro per stuk!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht

blog

Met deze items ben je summerproof

Hot, hot, hot. Wat is het toch heerlijk dat het zomer is! Met deze items maak je de zomer extra leuk! Of je nu thuis bent in deze hitegolf of ergens anders aan het genieten bent...

Vrolijke deuntjes!
Vrolijke deuntjes!

Voor in de tuin, op je dakterras of - dat kan ook natuurlijk - in je koffer: deze übervrolijke lemon bluetooth Beach Radio van Mirthe Castello! Sluit eenvoudig je telefoon erop aan en chillen of swingen maar. Hij is waterdicht dus eh... ook leuk voor onder de douche!

Ga je mee...?
Ga je mee...?

Blijf je deze zomer thuis? Nodig je friends uit voor leuke dingen. Ga samen poké bowls eten in het park, of dobber een middagje rond in een unicorn op de gracht. De zomer was nog nooit zo leuk! Deze kaart shop je bij het nieuwe Kanaalkaarten.nl voor slechts een euro. Check ook de andere leuke kaarten!

Lezen in het zonnetje? No problem!
Lezen in het zonnetje? No problem!

Worden je armen steeds korter bij het checken van je telefoon of het lezen van een boek? Ai... tijd voor een leesbril. Maar in de zon heb je weer liever een zonnebril. Combineer the best of both worlds met een bril van Babsee.com. Deze zonnebrillen hebben een ingebouwd leesgedeelte. Zó handig op je zonnebedje, het terras of op je handdoekje op 't strand! Enneh... ben jij er nog niet aan toe, dan misschien je mams, vriendin of collega wel dus... spread the word!

J drankjes blijven er lekker koel in
J drankjes blijven er lekker koel in

Hoe leuk, deze koeltas in de vorm van een watermeloen. Je drankjes blijven in elk geval lekker koel! We zagen deze toffe tas (let op, nu in de sale!) bij de leuke webshop A Little Bird Told me, waar we trouwens nog veel meer zomers leuks hebben gespot!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)