jutenjuul.nl

Lieve labels

O, wat een leuke winkel is Jut en Juul! Je vindt ze in het oude centrum van Leiden, maar - gelukkig! - ook online. De webshop is al net zo fris als de labels zelf. En die zijn zo leuk, je wilt spontaan een baby als je al deze leuke lifestyle spullen voor die ukkepukken vindt. Design besteksetjes, ontzettend leuke gehaakte wagenspanners, de behangbomen van Inke en zacht beddengoed... Werkelijk alles wat lief en hip is voor baby's en kids van 0 tot 4 shop je hier. Gewoon jammer dat het assortiment alleen voor maar die hele kleintjes is, want Jut en Juul smaakt naar meer!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Nieuwe Rijn 58
2312 JH Leiden

blog

5x de leukste kraamcadeaus

Deze maand staat het bij Flavourites helemaal in het teken van baby’s, kinderen en alles wat bij die lieve snuitjes komt kijken. Vandaag de leukste kraamcadeaus, want het kan nog wel eens moeilijk zijn om een origineel kraamcadeau te verzinnen en ik help je daar graag een handje bij!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus

Kraamcadeau of niet, gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een goed idee. Het straalt uit dat je je best hebt gedaan en het persoonlijk wil houden en dat waardeert natuurlijk iedereen. Bij Kiddycolors kun je verschillende soorten gepersonaliseerde cadeaus vinden, maar voor mij sprong er toch echt eentje uit. Namelijk deze slinger met lieve prints, diertjes en natuurlijk de letters van de naam! Dit is zo’n cadeau dat lang meegaat, want jaren later is het nog steeds leuk en verhuist de slinger lekker mee naar de kinderkamer!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus


 
Baby’s en tutteldoekjes is een match made in heaven. De doekjes van Snoozebaby zijn extra fijn, want daar zitten leuke labels aan. En die labels zijn wat het doek, deken of kleed nou zo speciaal maakt. Die zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken. De fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd en de baby valt na het drukke spelen in slaap op een zacht deken. Dit is een echte topper als kraamcadeautje!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus


 
Ik ben dan nog wat jong, maar ik zou alleen al een baby willen om ongegeneerd al die leuke spulletjes in huis te kunnen halen. Bij Jut en Juul zijn er zo veel leuke producten dat er 100% zeker ook een goed kraamcadeau bijzit. Kijk bijvoorbeeld eens deze speelset waar de kleine heerlijk aan kan frummelen. Tip: bij een wat prijziger cadeau is het ook heel leuk om samen met je vriendinnen zo’n tof cadeau te geven!

5x de leukste kraamcadeaus
5x de leukste kraamcadeaus


 
Schattige babykleertjes kúnnen niet missen bij de babyshower. Waarschijnlijk loopt de kast al over voordat het kleintje geboren is, maar het blijft gewoon te leuk om te geven (en te krijgen). Bij Riffle Amsterdam zijn niet alleen de baby’s op de foto’s maar ook te kleertjes ontzettend lief. Een collectie voor meisjes, jongens, maar ook een unisex-collectie. Voor de gender neutrale baby :)


 
Rompers, speentjes, knuffels en doekjes genoeg. Laten we niet de moeders vergeten, want die staat misschien niet in het middelpunt tijdens het kraambezoek, maar verdient, als je het mij vraagt, net zo goed een mooi cadeau! Om die hardwerkende moeder eventjes goed te verwennen kun je een kijkje nemen bij The Treasure Hunters voor een mooie giftbox vol heerlijkheid. Stel er zelf een samen of kies een van de verrassende boxen die The Treasure Hunters voor je hebben samengesteld.

reacties op deze webshop (1)

09 december 2016
Wendy
Wil graag de pinguïn rugzak bestellen. Geen 1 kortingscode is geldig welke op internet te zien zijn. Is er een kortin gscode die geldig is op dit moment? Bvd, Wendy
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)