houtmeid.nl

Drukt op hout

Wat een goede naam voor een goed concept! Houtmeid drukt op hout je meest dierbare foto's. Op een houtblok (mooi om zo neer te zetten), als memory-spel (leuk, met allerlei bijzondere foto's!) of als deksel op een houten doosje, waarin je je mooiste herinneringen kunt bewaren. Dit is een prachtig en dierbaar cadeau. Zo bijzonder.

blog

Wat doen we met... vakantiefoto's

Vakantiefoto’s, laat jij ze nog wel eens afdrukken en doe je er nog iets mee? Met de komst van het digitale tijdperk ben ik gestopt met het maken van een fotoalbum. Zo jammer, een album is zo’n mooie tastbare herinnering. Maar toch blijven mijn (vakantie-)foto’s steeds vaker op mijn telefoon of computer staan zonder er iets mee te doen. Heb jij dat ook? Dit jaar doe ik het anders! Ik ga m’n foto’s laten afdrukken. Moet alleen nog even bedenken op welke manier.

Wat doen we met de... vakantiefoto's!?
Wat doen we met de... vakantiefoto's!?

Instawall.nl
De mooiste foto’s van mijn reizen en vakanties deel ik al wel op Instagram, maar ja, dan zit ik nog steeds aan mijn telefoon gekluisterd om ze te kunnen bewonderen. Daar biedt Instawall.nl een goede oplossing voor: laat ze afdrukken in een collage op aluminium, plexiglas of poster. Elke dag even staren naar je Instawall (in verschillende formaten) en je vakantiegevoel blijft lekker lang hangen.

Fotocollages gemaakt met Instawall.nl
Fotocollages gemaakt met Instawall.nl

Viamartine.com
Ook leuk, een kalender van je mooiste vakantiefoto’s. Of een magneet voor op je koelkast waardoor je dagelijks herinnerd wordt aan je vakantie. Martine maakt van jouw (Instagram-)foto’s ware kunstwerken, als poster, op canvas of forex. Of laat wenskaarten drukken om jouw fijnste herinneringen te delen met je familie, vrienden...

Leuk: maak een kalender! Zie voor meer gave tips Viamartine.com
Leuk: maak een kalender! Zie voor meer gave tips Viamartine.com

Houtmeid.nl
Dat het moeilijk kiezen wordt uit alle mogelijkheden blijkt als je de shop van Houtmeid.nl bezoekt. Ze drukt foto’s op hout, stoer en origineel. De foto’s worden op berkenhout gedrukt, waardoor je foto goed zichtbaar is. En hoe handig, de houten blokken blijven staan. Je kunt ze dus regelmatig een ander plekje in je interieur geven. Ik val als een blok voor deze optie!

 Ik val als een blok voor deze optie!
Ik val als een blok voor deze optie!

Laat je weten wat jij met je vakantiefoto’s doet?

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)