Wollige items die je deze winter heerlijk warm houden!

Warme benen met trendy panty's
Warme benen met trendy panty's

Yes, het wordt weer kouder en dat betekent dat we weer allerlei heerlijke wollen items tevoorschijn kunnen toveren om ons warm te houden. We laten je onze favorieten zien voor in huis en om te dragen.

Bye bye jeans, hello panty's!

Hoe leuk is dit: iedere maand een box met stijlvolle panty's die passen bij elke look, ontworpen in Parijs en geproduceerd in Italië van gerecycled garen! Het kan bij Gambettes Box, gewoon via je brievenbus en no strings attached!
GRATIS: Met de code BOXONTOP (gevolgd door je maat), krijg je van Gambettes een extra Box cadeau! Shop nu de Box van november en ontvang 2 limited edition panty's extra cadeau.

Heerlijk warm met alpaca wol
Heerlijk warm met alpaca wol

Zó zacht

Plaids en sjaals die zachter zijn dan cashmere, warmer dan schapenwol en die niet prikken: dat klinkt als een warme winter! Deze superzachte beauty's shop je bij Alpaca Loca. Met hun fair trade producten die in het Andes Gebergte worden gemaakt, staan ze - heel mooi - voor mensen- en dierenwelzijn.

Nooit meer koude voeten!
Nooit meer koude voeten!

Tijd voor (h)eerlijke sokken

Brrr, niks zo vervelend als koude voeten. Dat is gelukkig helemaal niet nodig, want bij Lotika vind je heel veel warme wollen sokken. Zowel voor dames als heren, en altijd duurzaam gemaakt, zoals deze zachte alpacasokken met nordic print.

Warm en helemaal on trend
Warm en helemaal on trend

Warme wollen truien

Knit weather! Nu de temperaturen dalen is het weer tijd om die heerlijke wollen truien en sjaals uit de kast te halen. POM Amsterdam houdt van knallende en contrasterende kleuren, dus je wordt er niet alleen heel warm, maar ook vrolijk van.

Shaping fleece panty
Shaping fleece panty

Altijd warme benen

We zagen ze vorig jaar al, maar ze zijn here to stay: de lekker dikke panty's met een transparante look. En deze shaping fleece panty van CurvesWear is extra fijn, want hij is zacht en warm, ladderbestendig én geeft je mooie strakke benen en billen!

Lekker wegkruipen onder een dekentje
Lekker wegkruipen onder een dekentje

Warm chillen

Snuggle up in een comfy stoel met een héérlijk warme deken van alpacawol om je heen geslagen en je hoeft helemaal niks meer! Nou ja, kopje thee erbij, boek of tijdschrift en smartphone misschien en... time to relax! Ecuafina heeft de mooiste dekens om je de hele winter warm te houden.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)