Nog meer kerstcadeau inspiratie

Nóg meer kerst cadeau inspiratie!
Nóg meer kerst cadeau inspiratie!

Omdat we niet genoeg cadeau inspiratie kunnen hebben voor mooie, lieve, gezonde, grappige cadeaus hebben we hieronder nog meer leuks voor je!

Geef een stralende huid cadeau!

Ben je klaar met die 12-stappen skincare routines? Met Food for Skin heb je aan drie stappen genoeg. Alles 100% natuurlijk, uit Nederland en lekker duurzaam gemaakt. Alle producten zijn gericht op het verkrijgen van een sterke huid! Zet het snel op je verlanglijstje of bestel een proefsetje om het eens een maandje uit te proberen.

Biologische verzorging van Food for Skin
Biologische verzorging van Food for Skin

Zet maar op je wishlist voor Kerst!

Het Nederlandse MAMALOVES maakt gepersonaliseerde sieraden die een eigen verhaal vertellen. Over de speciale band tussen moeder en kind, bijzondere momenten of de liefde voor de mensen die het dichtst bij ons staan. Mooi toch! Ze zijn verkrijgbaar in verguld goud, rose verguld goud, zilver, 9k en 14 karaat goud.

Sieraden van MAMALOVES
Sieraden van MAMALOVES

Het ultieme altijd goed-cadeau: sokken!

Helemaal niks mis met een goed paar sokken onder de kerstboom! Bij Lotika vind je super leuke heren-, dames- en kindersokken van bamboe en biologisch katoen. Maar ook: (h)eerlijk warme sokken van alpacawol. Top favoriet zijn de cadeaudozen met leuke themaprints. Hét cadeau voor de feestdagen!

Sokken cadeaupakket van Lotika
Sokken cadeaupakket van Lotika

Warm en sfeervol

Verras je dierbaren met een warme deken van EcuaFina. Dit bijzondere en duurzame kerstcadeau is perfect om samen lekker onder weg te kruipen. Zorg voor een onvergetelijke Kerst met de kleurrijke, zijdezachte alpaca wollen dekens. Deze stijlvolle plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Wollen plaids van EcuaFina
Wollen plaids van EcuaFina

Een boom door de brievenbus

Wat een origineel brievenbuscadeau zagen we bij Bloompost: een ieniemini kerstboompje! Deze Twinkle twinkle little star is super leuk als decoratie in huis. En plant het na de feestdagen in een mooie pot of in de tuin. Misschien zet je dan over een paar jaar wel je eigen gekweekte kerstboom op!

Brievenbus kerstboom van Bloompost
Brievenbus kerstboom van Bloompost

Persoonlijke herinnering voor het leven

Wat een bijzonder cadeau: een gepersonaliseerd invulboek van invulboekjes.nl! Ontwerp de voor- en achterkant met naam, foto of eigen ontwerp. Vul het boekje eenvoudig in met leuke vragen, voeg dierbare foto's toe en leg jullie unieke band vast. Een onvergetelijk cadeau voor je allerliefste mensen ter wereld!

Gepersonaliseerde boeken van Invulboekjes
Gepersonaliseerde boeken van Invulboekjes

Shop een cadeau en ontvang een cadeau!

Huiszwaluw is hét adres voor je online kerstshopping. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje onder de € 10,-, mooie ketting of interieur object: in deze online ceonceptstore vind je het geheid! Shop alvast kleurrijke bekers en mooie glazen voor oudjaarsavond. Heel feestelijk! Bij aankoop vanaf €25,00 ontvang je bovendien gratis een leuk geschenk.

Een feestelijke tafel met Huiszwaluw
Een feestelijke tafel met Huiszwaluw

Deze cadeaus zijn 100%LEUK

Nog geen idee wat je jouw dierbaren met Kerstmis kunt geven? Check dan de cadeaus van 100%LEUK, want die zorgen gegarandeerd voor een glimlach. Je vindt er de perfecte cadeaus voor groot en klein! Van een Dikke kerstkus tot een Stoer mannenpakket, en altijd super feestelijk ingepakt!

Altijd goed met 100procentleuk
Altijd goed met 100procentleuk

Bijzondere cadeaus voor huis en tuin

Wat voor leuks ligt daar nou onder de boom? Zo mooi ingepakt! Bij Dille & Kamille vind je kerst cadeau ideeën voor groen- en woonliefhebbers, voor creatievelingen en thuiskoks. Ook voor de allerkleinsten én het mooie inpakpapier ben je hier aan het juiste adres.

Mooi ingepakt van Dille & Kamille
Mooi ingepakt van Dille & Kamille

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)