Waarom je beter werkt aan een mooi bureau

Waarom je beter werkt aan een mooi bureau
Waarom je beter werkt aan een mooi bureau

Een fijne werkplek zorgt er niet alleen voor dat je productiever bent, maar ook dat je met een fijn gevoel aan de slag gaat. Een van de belangrijkste onderdelen van jouw werkplek of kantoor, is een goed bureau. Het is dan ook een meubel waar je best iets meer aan mag uitgeven. Lees snel verder om te ontdekken, waar een mooi bureau aan moet voldoen.

Waarom een goed bureau een musthave is
Een bureau is veel meer, dan enkel een tafelblad met vier poten om aan te zitten. Het is de plek waar velen van ons een groot deel van de dag aan doorbrengen, waar jouw beste ideeën ontstaan, waar je werkt aan een nieuw project en waar je heerlijk op je gemak kunt nadenken over van allerlei plannen. Het maakt niet uit of je jouw bureau gebruikt om vanuit huis te werken of juist in je vrije tijd, één ding blijft hetzelfde: zodra je aan je bureau plaatsneemt, ben je van plan om iets te ondernemen.
.
Een bureau moet daarom aan een aantal verschillende functies voldoen en deze wensen verschillen van persoon tot persoon. Bedenk wat voor jou belangrijk is, bij het aanschaffen van een bureau. Misschien heb je behoefte aan een grote oppervlakte om aan te werken, ingebouwde opbergruimte of misschien ben je vooral op zoek naar een bureau dat uitnodigt om aan te gaan zitten.
.
Vergeet overigens niet om rekening te houden met de ruimte waar je het bureau gaat zetten. Even een meetlint erbij pakken is het handigste, want je zal niet de eerste zijn die een veel te groot of te klein bureau koopt. Tip: meet ook de deuren of ramen op, waardoor het bureau naar binnen moet.
.
Kies voor uitstraling en kwaliteit met een vintage bureau
.
Als je op zoek bent naar een bureau van hoge kwaliteit om trots op te zijn, dan vind je beide als je kiest voor een tweedehands bureau. Lees snel verder waarom:
.
Vintage bureaus van kwaliteit
Een vintage bureau is bijna altijd van hoge kwaliteit, waarbij niet is beknibbeld op de materialen en het vakmanschap. Denk bijvoorbeeld aan materialen als: rozenhout, geborsteld staal, chroom, mahoniehout en andere echte houtsoorten. Deze robuuste materialen hebben er in eerste instantie ook voor gezorgd, dat deze meubelen nog steeds te koop zijn. Sommige zelfs in een perfecte staat.
.
Tegenwoordig zie je een groot kwaliteitsverschil met bureaus van vroeger. Veel nieuwe bureaus bestaan uit samengeperst karton en plaatmateriaal, zodat ze op grote schaal voor een lage prijs kunnen worden geproduceerd. Met een vintage bureau koop je een werkplek om trots op te zijn en waaraan je nog jarenlang met heel veel plezier van zal genieten. Wie weet kun je jouw vintage bureau ook wel doorgeven aan de volgende generatie, als familiestuk.
.
Design bureaus met uitstraling
.
Een bureau is een persoonlijk meubelstuk, waarbij smaak een grote rol speelt. De één houdt van een groot model van een gerenommeerde designer, terwijl de ander juist houdt van een houten secretaire met verborgen lades. Wat jouw smaak ook is, er is online ontzettend veel keuze als je besluit te kiezen voor een vintage exemplaar.

Met een vintage bureau heb je altijd een uniek stukje geschiedenis in handen. Het kan niet anders dan dat dit voor meer plezier en inspiratie zal zorgen, zodra je aan jouw mooie bureau gaat zitten.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)