Studiodewinkel op Flavourites Live

Onze stand
Onze stand

Het waren drie drukke en gezellige dagen op het Flavourites Live! In Amsterdam in de mooie industriële Kromhouthal langs het IJ. Op donderdag  hebben we onze stand nr. 11, op een mooie plek in de hal, opgebouwd. Van te voren hadden we alles al uitgetekend hoe we de stand zouden inrichten. De mooie grote achterwand konden we prachtig aankleden met designs uit onze collectie. De merel poster van Maartje van den Noort kreeg een centraal plekje!

Na een hele donderdag klussen en stylen was onze stand klaar om Live te gaan. Vrijdag ochtend vroeg op, om de laatste dingen nog te stylen en te prijzen. En zo startten we vol enthousiasme aan de 3 dol dwaze dagen die kwamen! Erg leuk om mensen te zien en te spreken en alle enthousiaste reactie te horen.

Mooi he!
Mooi he!

Mensen kwamen gezellig met vriendinnen of het gezin deze dagen shoppen en inspiratie op doen. Veel leuke aankopen voor de komende feestdagen werden gekocht in ons tijdelijke winkel. Of mensen oriënteerde zich en kochten het later via onze webshop.

Echt een blikvanger
Echt een blikvanger

De kristallen en diamanten van de Krantenkapper trokken zeker de aandacht in onze stand! Zo gingen er veel mallen mee naar huis met bezoekers van Flavourites Live. Een erg leuke diy om thuis te doen in de vrije uurtjes. Met 1 mal maak je zo veel kristallen en/of diamanten als je wilt. Om de hele kerstboom mee vol te hangen ;-) 

Esther Derkx
Esther Derkx

De nieuwe borden van designer Esther Derkx kwamen prachtig uit op de witte achterwand. Net kakelvers uit de oven. Deze borden serie Paradise Plates zijn speciaal voor ons ontworpen en alleen bij ons te koop. Binnenkort in onze webshop. Daar vind je ook de mooie Re-plates van haar hand. 

Mooie lampjes
Mooie lampjes

Het was ook een feest om de stand te stylen. Zo was dit mijn favoriete hoekje. De leuke Teddy bear lamp hing gezellig onderuit naast de mouse lamps en de kunstwerkjes die ontworpen zijn voor ons zoveel jarig bestaan elk jaar. Het was een sfeervol hoekje geworden die zeker de aandacht trok van de bezoekers. Een aantal muis-lampjes hebben op de beurs een nieuw baasje gevonden :- )

Nina Führer
Nina Führer

Tussen de drukte door heb ik nog tijd genomen om zelf over de beurs te lopen. Leuk om te zien hoe andere webshop hun producten presenteren. De bijzondere shawls & mutsen van Nina Fuhrer waren mooi gestyld in haar stand. Ik ben al een gelukkige bezitter van een van haar ontwerpen, lekker warm en zacht voor de komende koude dagen. 

By Caitlin
By Caitlin

De stand By Caitlin sprankelde van felle kleurtje met leuke hebbedingen. Zoals de Happy pills en vrolijke kaarten. Deze schattige “blije” pilletjes maken iedereen blij! In de capsule zit een klein blanco briefje waar je een boodschap op kan schrijven voor de ontvanger! Heel leuk om te geven voor een verjaardag of om iemand beterschap te wensen.

Raamtekening
Raamtekening

Onze tijdelijke overbuurvrouw was Raamtekeningen.nl. Het was daar altijd gezellig en druk. Mensen konden daar zelf oefenen op raam oppervlaktes met de sjablonen en krijtstiften. Ook kinderen waren welkom en tekende er lustig op los. Mijn aandacht trok naar de lieve foto in het gouden lijstje die mooi bewerkt was met een speciale stift! Zo schattig. Onze buurvrouw links van ons was Anne. Met haar webshop het Winkeltjevananne. Ze ontwerpt alles zelf ! Mooie papierwaren met te leuke quotes. Zoals deze; ‘Doe dingen waar je hart van gaat zingen'. 

Mandalastencils
Mandalastencils

De hele Kromhout hal was gestyled in een fijne Flavourites sfeer. Gezellige plekjes om een kopje koffie te drinken en lekker even bij te kletsen met je vriendinnen! Fijne zoet roze bekleding op grote banken en in de leuke zit nissen met gezellig verlichting en mooie mandela’s van mandalastencils

De Flavourites stand
De Flavourites stand

In het midden van de hal was een te gekke open structuur gebouwd waar je lekker kon relaxen. Daaromheen genoeg leuke caravans en foodtrucks om te genieten van bijzondere drankjes en hapjes . Het waren drie hele leuke dagen. Erg fijn om klanten live te zien en te spreken in ons tijdelijk ‘winkeltje’.   

De winnende foto!
De winnende foto!

De winactie die we tijdens Flavourites live hadden, zorgde voor mooie en leuke plaatjes op social media! Daar werden we erg blij van. De bovenstaande  foto van onze stand werd gemaakt door Danielle en gepost op haar Instagram account @Daandimple. Zij heeft de cadeaubon twv € 30,- gewonnen. Ik ben benieuwd wat ze er van gaat kopen in onze webshop! www.studiodewinkel.nl. Dankjewel Natascha, Marije en Maya voor de mooie dagen. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)