Out with the old, in with the new

leuke schoenen, accessoires, sokken en kleding
leuke schoenen, accessoires, sokken en kleding

“Mag ik een jurk aan mam? Waar zijn mijn slippers? Kan ik zonder jas naar buiten? Ah mam, mag het...?” Ze spit in haar kledingkast. Jurkjes, rokjes, hemdjes...terwijl het buiten nog maar 15 graden is. Voor mijn dochter is de verandering van het seizoen vooral reden tot verandering van haar garderobe. Ze heeft het van geen vreemde...

Ook ik kijk aan het einde van de winter reikhalzend uit naar warmere dagen. Ik hoor andere moeders vaak zeggen dat ze het zo jammer vinden dat hun kind zo snel uit de kleren groeit. Het is natuurlijk niet heel best voor je portemonnee, maar stiekem vind ik het juist heerlijk, dat ik iedere keer weer een nieuwe jas of een hip paar sneakers kan uitzoeken.

Vorige week schreef Nienke al over de beste shops voor kinderschoenen, hieronder vind je nog meer leuke plekken om je lente-garderobe compleet te maken!

For the love of shoes
Dé voorjaarstrend voor zowel kids als volwassenen; de Salt Water Sandals. Deze waterbestendige lederen sandalen shop je bij Little Legends. Deze site verkoopt niet alleen superhippe sneakers, schoenen en laarzen, je kunt hier ook terecht voor leuke accessoires, sokken en kleding voor jezelf en voor je kind.

stand out from the crowd!
stand out from the crowd!

Scandinavisch design
Mijn absolute go-to voor outfit inspiratie is Orange Mayonnaise. Een shop bomvol mooie merken, teveel om op te noemen. Ik vind het soms heel lastig, maar ook vaak heel leuk, dat mijn kinderen zo’n eigen mening hebben als het om hun kleding gaat. Juist daarom winkel je hier leuke unieke exemplaren van bijvoorbeeld het Scandinavische merk BanBangCopenhagen. Stand out from the crowd!

zonnige kleuren en vrolijke prints
zonnige kleuren en vrolijke prints

Vrolijke printjes voor kleine mensjes
Nog zo’n fijne adresje, waar ik graag ga neuzen voor leuke en een beetje bijzondere items, is Bon Bon Bleu. Hier vind je trendy merken als Mini Rodini, Soft Gallery en Tiny Cottons. Veel zonnige kleuren en vrolijke prints in combinatie met bijzondere ontwerpen. Ze verkopen ook hele leuke cadeautjes en spulletjes voor de kinderkamer.

let the sun shine!
let the sun shine!

Zorgeloos zonnen
Met zonnige dagen in het verschiet, kan ook goede zwemkleding en zonbescherming niet ontbreken. Je smeert je kind natuurlijk ieder uur in met zonnebrand of je verplaatst de parasol, zodat je kleintje in de schaduw zit. Maar...dat is natuurlijk niet echt ontspannen! Ga je in de meivakantie naar de zon of zit je al op de eerste warme dag op Scheveningen? Bij Toddlers and Tees shop je de tofste uv-kleding van het Nederlandse merk Beach and Bandits. Kan je kind eindeloos zandkastelen bouwen, voetballen of zwemmen.

Let the sun shine!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)