Kunst op tafel

Kunst op tafel!
Kunst op tafel!

Dit is toch Kunst? Zie onderstaand plaatje dan! En dan bedoel ik niet het plaatje als geheel maar het servies dat je er op afgebeeld ziet. Handgemaakt en daarom zo prachtig mooi van vorm.

Handgemaakt is zowat een magisch woord; ik hoor dan meteen 'aandacht van de maker' en 'uniek in z'n soort'. Als ik weet dat iets handgemaakt is kijk ik er altijd langer naar en heb ik er meer geld voor over.

Ik heb ál zo'n zwak voor servies en dan is alles bij Elinspottery.nl ook nog eens handgemaakt!
Ik heb ál zo'n zwak voor servies en dan is alles bij Elinspottery.nl ook nog eens handgemaakt!

Zo werd ik meteen enthousiast bij het ontdekken van de nieuwe shop Elinspottery.nl, ik moest even goed kijken voordat ik het doorhad maar al het servies dat zij in haar webshop verzameld heeft is... handgemaakt!

Collectie Nordic Sand
Collectie Nordic Sand

Het hier afgebeelde servies is van Broste Copenhagen. Een interieurmerk dat al jaren bekend staat in Scandinavie (en wellicht hier inmiddels ook al!) om de mooie producten die vooral met veel aandacht vervaardigd worden. Dat vind ik wel tof, zo'n redelijk bekend merk en dan toch handgemaakt servies laten maken. Cool! 

Collectie Nordic sea
Collectie Nordic sea

Elinspottery.nl heeft nog meer merken voor je verzameld en niet alleen van handgemaakt servies maar ook leuke bijproducten die enigszins een raakvlak met elkaar hebben; van houten snijplanken tot fijne kookboeken. Even 'met aandacht' naar kijken dus!

reacties op dit blog (2)

19 februari 2017
peggykamperman
heel mooi servies elk bord of kopje is uniek omdat het handgemaakt is en daardoor warme exclusive uitstraling. top service
16 februari 2017
Charlotte
Geweldige site, prachtig servies en top service!!!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)