De verftrends van 2022 voor in huis

Trend: naturel tinten
Trend: naturel tinten

Het jaar 2021 loopt alweer bijna ten einde. Dat betekent ook dat we weer massaal gaan kijken naar de nieuwste interieurtrends van het komende jaar. Van plan om het interieur het komende jaar volledig om te gooien? Dan kan een mooie, nieuwe kleur op de muur groot verschil maken. Voordat je op zoek gaat naar de juiste Wijzonol verf, is het natuurlijk wel van belang om rekening te houden met de nieuwste trends. Want welke kleuren zullen in 2022 de hoofdrol spelen? Op welke manier worden deze met elkaar gecombineerd? En welke kleur past uiteindelijk echt bij jou? In dit artikel zetten we alle verftrends van 2022 voor in huis op een rij. 

Naturel tinten 
Naturel tinten zullen nooit uit de mode gaan. Ze zijn veilig, rustgevend en passen bij iedere ruimte en iedere interieurstijl. Bovendien vormen ze de perfecte basis om vervolgens lekker los te kunnen gaan met kleurrijke accessoires en robuuste meubelstukken. Zo geniet je volop van meer sfeer. Wanneer je naturel tinten gebruikt, is het belangrijk om voor kwalitatieve verf te kiezen. Op die manier weet je zeker dat de verf er goed op blijft zitten en de kamer een zachte, mooie uitstraling geeft. Een goede basis is immers goud waard. Kies voor het meest kwalitatieve verfmerk in ons land, zoals Wijzonol Hoogglanslak. Op die manier vind je niet alleen de rust in jouw mooie interieur, maar ook over de basis die je nodig hebt om het interieur geheel jouw eigen te maken. 

Mix & Match
Mix & Match

Mix & Match 
Ook de Mix & Match trend zal het komende jaar een belangrijke rol blijven spelen. Al eerder werd deze trend veelvuldig verwelkomd in de Nederlandse woningen. Naar verwachting zal die populariteit het komende jaar enkel toe blijven nemen. Het grootste voordeel van deze trend is dat je het zo gek kunt maken als jezelf wilt. Je kunt hele bonte kleuren met elkaar combineren of juist voor een mooi contrast tussen drukke en rustige kleuren kiezen. Aan jou de keus! 
Een goede manier om meer contrast en diepte in je interieur te brengen, is door het combineren van lichte en donkere kleuren. Op die manier geef je je interieur een hele vriendelijke, aardse en verleidelijke uitstraling. Zo voelt het nóg prettiger om thuis te komen. Iets wat in de huidige tijd – waarbij we meer thuis zitten dan ooit – van essentieel belang is. 

Warme goudkleur 
Eén van de trendkleuren van 2022 is toch wel warm goud. Een pittige en bijzondere kleur waar je wel een beetje lef voor moet hebben. Wanneer deze echter op de juiste manier wordt gecombineerd, kan het jouw interieur direct een hele andere (en bovenal warme) uitstraling geven. Bovendien past het ook nog eens bij veel interieurstijlen. 
Ben je om en wil je dolgraag warm goud aan jouw interieur toevoegen, maar wil je niet dat dit teveel overheerst? Kies dan voor één accentmuur met deze warme en pittige kleur en schilder de rest in naturel tinten. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)