Crowdfunding voor honden

Een verrassingsbox voor je hond en je helpt er dus meteen de andere honden mee, top!
Een verrassingsbox voor je hond en je helpt er dus meteen de andere honden mee, top!

Crowdfunding is tegenwoordig dé manier om een project te financieren. In plaats van bij de bank aan te kloppen voor een (start)kapitaal vraag je als bedrijf aan particulieren en/of andere ondernemers of zij een aandeel in jouw bedrijf/project willen kopen. Doorgaans kan dat al voor een klein bedrag. En al die bedragen bij elkaar zorgen dan voor het volledige, benodigde (start)kapitaal. Heel fijn dus voor het bedrijf dat het geld nodig heeft om te starten of te groeien en voor jou fijn omdat je er doorgaans iets voor terugkrijgt. Een mooie manier van samenwerken. Crowdfunding dus. 

Natuurlijk is het altijd zo dat je even goed moet opletten in welk bedrijf je dan investeert; je moet er wél in geloven en helemaal achterstaan. Voor alle hondenliefhebbers heb ik dan ook een tip: Snuffelbox.nl. Een nieuwe webshop die sinds kort op Flavourites vermeld staat en waar je een verrassingsbox voor honden kunt bestellen. Jawel, een box vol natuurlijke snacks, leuke speeltjes, verzorgingsproducten en grappige honden gadgets. 10% van de winst van Snuffelbox.nl gaat naar organisaties die zich inzetten voor het welzijn van honden. Hoe tof is dat?! 

Te bestellen via Snuffelbox.nl
Te bestellen via Snuffelbox.nl

En zij zijn een crowdfundingsactie begonnen! Ze willen volgend jaar nog meer bekendheid in Nederland, Belgie en Duitsland én investeren in een betere website. Hiervoor hebben ze dus geld nodig en dat willen ze bij elkaar verzamelen middels het investeringsplatform Symbid.nl waar je alle informatie kunt lezen over hoe je hen kunt helpen. Je kunt al vanaf € 20,- investeren en daarmee dus mede-eigenaar worden! Op dit moment hebben ze al 69 nieuwe investeerders bij elkaar verzameld, wat een prestatie!

Kom op Coco, we maken even een mooie foto voor degene die dit pakket cadeau heeft gedaan...
Kom op Coco, we maken even een mooie foto voor degene die dit pakket cadeau heeft gedaan...

Ik maak dan ook graag promotie voor deze crowdfundingsactie van Snuffelbox.nl via mijn blog hier want ik gun het ze de bekendheid van harte, een leuk en goed initiatief dat gewoon aan alle kanten klopt wat mij betreft. Zeg 't voort!

reacties op dit blog (1)

04 november 2015
Tjeerd Korse
Woef! Bedankt voor deze blog over onze crowdfunding campagne Marije. Voor mensen die vragen hebben voordat ze willen investeren; die mogelijkheid bestaat op Symbid.nl. En anders kan er contact worden opgenomen door een mail te sturen naar contact@snuffelbox.nl. Pootje van mij en Team Snuffelbox!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)