Ceci n’est pas un Bol.com

houtjevanpapier.png
houtjevanpapier.png

Wij bij Flavourites worden er altijd vrolijk van als we een shop tegenkomen met een opvallende, creatieve naam. Grote kans namelijk dat daar dan een verrassende, mooi vormgegeven shop achter zit. En ook nog eens leuk gevuld is. Altijd is het weer spannend: klikken op de url. En dan? Als we geluk hebben, juichen we daarna enthousiast, yes - weer een snoepje voor Flavourites erbij! Zo klikten we laatst vol verwachting op de url van houtjevanpapier.be...

En onze reactie was: yes, weer een snoepje erbij! Zie hier: houtjevanpapier.be. Een heel mooi vormgegeven website, een eigen stijl en aantrekkelijke foto's en vooral ook een erg fijne selectie van producten. Inderdaad, geen Bol.com. De Belgische Virginie heeft twee passies: papier en hout. En dat is dan ook wat ze met veel liefde (dat straalt de website echt uit) voor je bij elkaar verzameld heeft: mooie, grappige en verrassende creaties van hout en papier die zij zelf ontdekt heeft bij verschillende ontwerpers uit diverse landen. 

potloden.png
potloden.png

Dat kan bijvoorbeeld een simpel maar mooi setje potloden zijn. Maar als je goed kijkt zie je er grappige inscripties op staan zoals 'look pretty sharp' en 'make mistakes' of 'goal digger'. 

poster1.png
poster1.png

Posters, kaarten en stationery zullen bij deze papier liefhebber natuurlijk niet ontbreken. Zo verkoopt Virginie o.a. de posters van de Britse illustratrice Kerry Layton die ik zelf ook heel tof vind. Maar ik kom hier ook veel ontwerpen van designers tegen waar ik nog nooit van gehoord heb. Leuk dat Virginie dan ook wat meer info over hen met ons deelt.

poster2.png
poster2.png

Verder vooral kleine verrassingen, van hout en papier dus. Wat vind je bijvoorbeeld van deze poster ladder? Of de houten pegboarden van Block? Beide had ik nog nooit gezien en vind ik echt een aanwinst voor bij mij thuis aan de muur.

posterladder.png
posterladder.png

Ook leuk deze tegelstickers met aquarel print...

bord1.png
bord1.png

Of deze 'muurdoosjes', zelf te vouwen en naar eigen inzicht op te hangen met punaises. 

stickers.png
stickers.png

Echt zo'n snoepje dus, deze shop, om even lekker rond te snuffelen. Of zoals Virginie het zelf zegt op haar website: veel houtjesenpapierplezier! 

doosjes.png
doosjes.png

reacties op dit blog (1)

20 oktober 2015
virginie
wat een fijn artikel, en hélemaal waar ;)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)