Sinterklaascadeaus voor de hele familie

Sinterklaascadeaus voor groot en klein
Sinterklaascadeaus voor groot en klein

Als je nog op zoek bent naar Sinterklaas cadeautjes voor de hele familie, dan maken wij het je het een beetje gemakkelijker. Wij hebben alvast een lijstje gemaakt met zes leuke Sinterklaas cadeaus voor groot en klein.

Brievenbuspakketje

De Sint heeft een leuk brievenbuspakketje bedacht met vegan handcrème, bodylotion en douchegel, allemaal met de heerlijke geur van shea butter. Dat is nog eens een compliment van sinterklaas.... en 100procentleuk!

Sinterklaas verrassing door de brievenbus
Sinterklaas verrassing door de brievenbus

Kinder make-up voor uren speelplezier

Van deze kinder speelmake-up cadeaus wordt iedereen blij! De Klee Naturals speel make up sets zijn de meest pure die er bestaan. Zonder microplastics of schadelijke ingrediënten voor de tere kinderhuid. Maar wél boordevol verzorging! Daar kunnen de kleine make-up artists uren veilig mee spelen. Ze zijn mooi verpakt in kleurige boxen bij Indisha.

Kindermake-up van Klee voor veilig speelplezier
Kindermake-up van Klee voor veilig speelplezier

Leuk en leerzaam: kinderboeken

De voorbereidingen voor pakjesavond zijn in volle gang bij Invulboekjes! Je vindt hier originele én leerzame cadeaus. Kleine schoencadeautjes bijvoorbeeld, maar ook mooie cadeaus voor pakjesavond. Ontdek de leukste interactieve kinderboeken, speelse kleurboeken, educatieve spellen & puzzels en nog veel meer!

Leuke en leerzame kinderboeken
Leuke en leerzame kinderboeken

Magische geuren voor groot en klein

Geurwolkje heeft de perfecte cadeaus voor pakjesavond! Verwen je dierbaren met betoverende aroma diffusers. Ze zijn niet alleen magisch in hun uitstraling, maar de verschillende etherische oliën brengen je ook nog eens een goede nachtrust, ontspanning of verlichting bij verkoudheid. Er is ook een speciale geurlijn voor kinderen, die je veilig in de slaapkamer kunt gebruiken. Leuk in combinatie met de aroma diffuser met nachtlampje!

Geurwolkje cadeaus voor groot en klein
Geurwolkje cadeaus voor groot en klein

Ontwerp je eigen kindersjaal

Ben je op zoek naar een creatief en uniek cadeau? Check dan de kindersjaals van Relooped! Extra bijzonder aan deze zachte sjaals is, dat kinderen hun eigen tekening erop kunnen laten breien. Zo krijgt elke sjaal een persoonlijke touch. Zo heb je niet alleen een lekker warme nek, maar ook trotse en stralende kleine kunstenaars!

Kindersjaal met je eigen tekening!
Kindersjaal met je eigen tekening!

Multi tool voor stijlvolle mensen

Hoe handig is deze multi tool ter grootte van een creditcard! Je zou het niet zeggen, maar dit stukje titanium bevat een zaagje, schroevendraaier, blikopener, flesopener, meetlat, vijl, zaag, moersleutels, dozen snijder en nog veel meer. Super handig! We zagen het bij mannen shop Skoeq, maar vrouwen mogen het natuurlijk ook gewoon op hun verlanglijstje zetten.

Handige multi tool
Handige multi tool

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)